Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Medina i bitter strid med filosof!

15:24 - 17. maj 2016

Medina i bitter strid med filosof!  Medina, Eva agnete selsing, vi ses hos clement

Medina i bitter strid med filosof!  Medina, Eva agnete selsing, vi ses hos clement
Medinas Instagram-billede fra sidste års flygtningekaos på Kos

Debattør og filosof Eva Agnete Selsing kom med lidt af en anklage mod sangerinden Medina, efter hun havde deltaget i ’Vi ses hos Clement’.

I programmet fortalte Medina blandt andet om en tur til den græske ø Kos sidste år. En ferie der blev anderledes end forventet, for netop på det tidspunkt kom der flygtninge svømmende ind til øen.

Men sangerinden mødte ikke en eneste flygtning der ville til Danmark. ”Det rammer mig så hårdt. Og det skal simpelthen laves om,” fortæller hun.

Det fik Eva Agnete Selsing til tasterne på sin blog i Berlingske og under overskriften ’Medinas flygtninge-bling’ skrev hun blandt andet:

”Medina er med andre ord præcis så ligeglad med den vold, der følger med indvandringen, som den gennemsnitlige kulturradikale. Altså, iskold over for voldtægterne, overfaldene, røverierne og den generelle forråelse, der breder sig på kontinentet. Der går jo ikke en dag uden en kendis, der siger det samme som Medina.”

Men mandag aften svarede Medina på den hårde kritik via Facebook.

”Kære Eva Agnethe Selsing… Jeg væmmes ved din mangel på tro på at folk som mig har et rigtigt hjerte der banker på samme vis som dem du ellers mener er gode mennesker. Men tillykke med din taletid som du benytter utroligt positivt, den værdi i udsender håber jeg du og Berlingske værdsætter……”

Medina har indgået et samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp, hvor hun nu skal til Uganda og prøve at bo i en lejr. Et af målene er at få flere til at bekymre sig om flygtninge.

 

Hør Medina fortælle Clement om sin tur til Kos i programmet herunder

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?