Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Medinas syge stalker dømt skyldig!

09:05 - 21. okt 2015

Medinas syge stalker dømt skyldig! medina

Medinas syge stalker dømt skyldig! medina
Også Shaka Loveless har fået mandens vrede at føle, da sangeren under dette års Skanderborg Festival blev overfaldet.

Den psykisks syge mand, som i flere omgange har truet sangerinden, er nu kendt skyldig i overtrædelse af sit polititilhold.

Medina var tydeligt berørt, da hun forleden ankom til Københavnsbyret for at stå ansigt til ansigt med den mand, som igennem længere tid har stalket og truet hende.

Den psykisk syge mand, som blandt andet påstår, at sangerinden for et par år siden stjal hans sæd, stod anklaget for i to tilfælde at have overtrådt det polititilhold, han tidligere i år fik mod Medina.

Det skriver HER&NU.

"Jeg har et personligt mellemværende med hende. Hun har noget personligt, som er mit. Hun tog det fra mig for et par år siden," forklarede manden, som eksempelvis har konfronteret Medina på åben gade og opsøgt hende i hendes hjem.

Overfor HER&NU beskriver den bekymrede sangerinde sit frustration over sagen.

"Der er jo meget mere i sagen end bare de to episoder, som bliver behandlet i dag. Det skræmmer mig meget, at der ikke er blevet sat en stopper for det her noget før. Jeg føler mig jo truet, når han opsøger mig i mit hjem. Og jeg forstår ikke, hvad det er, han vil mig. Han har stået i seks timer i regnvejr og ringet på min dørtelefon, så jeg til sidst måtte have den koblet fra," fortæller hun til bladet og fortsætter:

"Jeg føler virkelig med alle de kvinder, som lever med en stalker, og jeg håber på, at han kommer i behandling. Når først der kommer dødstrusler ind over, så kommer den evige frygt også."

Manden, som i øjeblikket undergår frivillig behandling hos distrikpsykiatrien, blev dømt skyldig i fire ud af fem anklagepunkter.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?