Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Mia dropper datteren Joy!

16:08 - 28. apr 2016

Mia dropper datteren Joy! Mia, joy, mia k petersen, joy k petersen, mig og min mor, kanal 4,

Mia dropper datteren Joy! Mia, joy, mia k petersen, joy k petersen, mig og min mor, kanal 4,
Efter at Joy har såret sin mor, har Mia valgt at droppe kontakten med datteren.

En beslutning uden sin mors godkendelse, har skabt mistillid i forholdet mellem mor og datter, og Mia er nu indstillet på forsætte livet uden Joy som en del af det.

Der er slået skår i forholdet mellem ‘Mig og min mor’-kendisserne, Mia og Joy, hvis forhold er gået fra at have karakter af et veninde-forhold til at være ikke eksisterende.

“Det er slut nu mellem min datter Joy og jeg. At ville sin mor så meget ondt er mig ubegribeligt. Min mindste datter meldte ud forrige år, at hun ikke ville se Joy og mig i noget tid. Da vi blev inviteret til hendes konfirmation, blev Joy og jeg enige om, at det ville være ubegribeligt at komme efter al det kaos, der har været, og vi har heller ikke set hende i over et år” skrev Mia på Facebook.

Den drastiske beslutning om, at stoppe al kontakt med sin datter kommer efter en chokerende oplevelse, hvor Mia følte sig forrådt af sine to døtre, da Joy tog til sin yngre søsters konfirmation.

“Hvorfor vil man sin mor så ondt? Jeg skal til at lære nu at leve uden mine børn. Derfor skal jeg starte i akutintensiv-halløj, for heldigvis sidder der mennesker omkring mig, der ved, hvad der sker, og hvem der gør hvad, og det gør mig tryg” fortalte Mia.

Imens at Mia giver udtryk for sine følelser og holdning til sin datter på Facebook, svarer Joy igen på sin blog, hvor hun fortæller om den spontane beslutning og om, at være skuffet over sin mor.

“Jeg tog ikke til min søsters konfirmation, fordi jeg tænkte, at nu vil jeg gøre min mor ondt”

“Jeg vil altså ikke undskyld for at tage til min søsters konfirmation, uanset hvad vi har aftalt, og nej, jeg hader ikke min mor, jeg er bare en skuffet datter. Desuden elsker jeg min mor uanset hvad, og jeg vil da gerne indrømme, at jeg til tider savner hende rigtig meget i mit liv” skriver Joy på sin blog.

Det er dog tvivlsomt om Joy og Mias kommunikation igennem blogindlæg og de sociale medier kan redde deres forhold.

Kilde: Realityportalen.dk

Se dengang mor og datter stadig havde et godt forhold til hinanden i 'Mig og min mor':

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?