Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Michael Laudrup stopper

20:46 - 21. maj 2006

Michael Laudrup stopper Michael Laudrup

Michael Laudrup og John Faxe Jensen stopper som trænere i Brøndby IF efter denne sæson. Parterne kunne ikke nå til enighed om en kontraktforlængelse.

Laudrup og Faxe ville have forlænget deres kontrakter med yderligere to år, men Brøndby ville kun gå med til en etårig forlængelse.

Per Bjerregaard bekræfter over for DR Sporten, at Brøndby ikke ville acceptere betingelserne for en klausul, så trænerduoen kunne forlade klubben efter et år, hvis der skulle dukke et attraktivt tilbud op fra en anden klub.

- Vi har været meget tilfredse med den indsats Michael Laudrup og John Faxe Jensen har præsteret i Brøndby, og vi havde meget gerne fortsat samarbejdet. Men desværre kunne parterne altså ikke nå hinanden, siger bestyrelsesformand Ejvind Sandal i en meddelelse fra klubben.

Michael Laudrup og John Faxe Jensen vil nu tage et sabbatår fra fodbolden, men vil ikke afvise at vende tilbage, hvis det rette tilbud skulle dukke op. Michael Laudrup oplyser samtidig, at han næppe vender tilbage til Superligaen som træner.

Per Bjerregaard siger til DR Sporten, at hans plan B ikke er særlig detaljeret, men at han straks vil finde den frem for at arbejde på den.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?