Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Mick Øgendahl indlagt på psykiatrisk!

09:59 - 30. okt 2014

Mick Øgendahl indlagt på psykiatrisk! mick øgendahl, tomgang, zulu

Mick Øgendahl indlagt på psykiatrisk! mick øgendahl, tomgang, zulu
Mick Øgendahl og Sarah Grünewald.

Den populære komiker fortæller, hvordan det slog klik for ham under indspilningerne til tv-serien 'Tomgang'.

Mick Øgendahl har tilsyneladende altid har haft krudt i røven, men selv for ham kan det blive for meget af det gode.

Det måtte komikeren sande under indspilningerne til sidste sæson af TV 2 Zulus serie 'Tomgang', hvor han både skriver manuskriptet, instruerer og spiller hovedrollen.

I et interview med Euroman fortæller Øgendahl således, at han på en biltur fra Fredericia til København blev ramt af en kraftig stressreaktion, hvor det ikke længere var muligt for ham at skelne virkelighed fra fiktion.

I dét øjeblik måtte komikeren erkende overfor sin kammerat i bilen, at han havde brug for hjælp.

"Jeg klikkede konstant frem og tilbage mellem den ene og anden virkelighed sådan inden for tre sekunder, tik tik tik tik tik. Det kørte inde i hovedet, at jeg var ulykkeligt forelsket i Mie (Sarah Grünewalds karakter i ’Tomgang’, red)," fortæller Mick Øgendahl til Euroman og fortsætter:

"Det var så absurd. Vi var midt i optagelserne, og vi havde et helt produktionshold kørende, men jeg sagde til Michael: 'Du er kraftedeme nødt til at køre mig til psykiatrisk afdeling i Hillerød.'"

Opholdet gjorde Øgendahl klogere på, hvad der var sket, og efterfølgende hjalp både familie og kolleger ham tilbage til en mindre stressende dagligdag.

'Tomgang' kan fanges på TV 2 Zulu hver mandag klokken 21.20, og nedenfor kan du se traileren til den netop opstartede anden sæson.

Læs også   Mest populære