Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Depp på turné midt i skilsmissedrama!

15:32 - 30. maj 2016

Depp på turné midt i skilsmissedrama! Johnny Depp, Hollywood vampires, amber heard, skilsmisse

Depp på turné midt i skilsmissedrama! Johnny Depp, Hollywood vampires, amber heard, skilsmisse
Johnny Depp og Amber Heard sammen inden skilsmisse-dramet.

Johnny Depp lader sig ikke påvirke af hverken skilsmisse eller beskyldninger om vold. Nu er han taget på turné med sit band Hollywood Vampires.

Det var som et lyn fra en skyfri himmel, da Johnny Depp og Amber Heard offentliggjorde deres skilsmisse, efter kun 15 måneders ægteskab.

Kun få dage efter Johnny Depps mor var død, søgte den 30-årige Amber Heard om skilsmisse – og i samme omgang krævede hun ægtefællebidrag og altså del i de 400 millioner dollars, som Johnny Depp efter sigende er værd.

Efter Depp afviste hendes krav, har Amber Heard nu været fremme med beskyldninger om vold fra Johnny Depp. Billeder er dukket op af skader, som 52-årige Johnny Depp angiveligt skulle have påført sin ægtefælle ved at kaste en iPhone i hovedet på hende.

Siden beskyldningerne er det væltet frem med støtte til Depp, blandt andet fra ekskonen Lori Anne Allison, som han var gift med i 3 år, samt Depps partner gennem 14 år, Vanessa Paradis, som også er mor til Johnny Depps to børn Lily-Rose og Jack. Begge kvinder fastholder, at det slet ikke er i Depps natur at være voldelig.

Amber har alligevel fået et polititilhold mod Johnny Depp, så han ikke må komme i nærheden af hende – men faktisk er Depp slet ikke i USA lige nu. Han er nemlig på turné med Hollywood Vampires, et band bestående af Johnny Depp, Alice Cooper og Joe Perry.

Bandet optrådte i Lissabon fredag aften, og måske er rockkoncerterne en kærkommen distraktion fra det store mediecirkus for Depp. I hvert fald så han ud til at nyde tiden på scenen.

Hollywood Vampires spiller i Horsens den 1. juni.

 

Se en video fra koncerten i Lissabon her:

 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?