Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Mikkel Kessler hyrer storforbryder!

17:23 - 26. nov 2014

Mikkel Kessler hyrer storforbryder! mikkel kessler, boksning

Mikkel Kessler er nu værge og arbejdsgiver for den prøveløsladte Steffen Baadsgaard Andersen, som er dømt for at deltage i Danmarks største røverisag nogensinde.

Den danske mesterbokser Mikkel Kessler har hyret Steffen Baadsgaard Andersen som ny alt-mulig-mand i træningsanlægget på Amager.

Det kan godt være, at det navn ikke ringer en klokke, men den nyansatte er ingen ringere end en af de mænd, som er dømt for medvirken til danmarkshistoriens største røveri i 2008, hvor intet mindre end 62 mio. kroner blev røvet fra Dansk Værdihåndtering.

Det skriver Ekstra Bladet.

"Mikkel og jeg har været venner, siden han startede i bokseklubben CIK som 13-årig. Vi har holdt kontakten ved lige hele vejen gennem hans professionelle karriere og gennem mine mange fængselsophold," fortæller Steffen Baadsgaard Andersen, som netop er blevet prøveløsladt på betingelse af, at han får en værge og et job.

Og givet deres venskab har Mikkel Kessler altså sagt 'ja' til både at agere værge og arbejdsgiver for den røveridømte.

"Mikkel er så også forpligtet til at give besked, hvis jeg ikke dukker op på træningscentret," forklarer Steffen over for Ekstra Bladet. 

Steffen Baadsgaard Andersens straf lød i alt på otte års fængsel. Han har på intet tidspunkt selv hverken benægtet eller erkendt deltagelse i røveriet af de 62 mio. kroner, som i øvrigt aldrig er blevet fundet.

Læs også   Mest populære