Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Miley afslører: Har sex med kvinder!

15:55 - 10. jun 2015

Miley afslører: Har sex med kvinder! miley cyrus

Miley afslører: Har sex med kvinder! miley cyrus
Miley på forsiden af det kommende nummer af Paper.

Popsangerinden er ligeglad med kønnet, når hun inviterer folk med i soveværelset.

Miley Cyrus afslører, at hun er "frisk på alt, der er lovligt" med både mænd og kvinder.

Bekendelsen af kulør sker i den kommende udgave af magasinet Paper, hvor den 22-årige babe også optræder nøgen på både forsiden og i selve bladet.

"Jeg er bogstaveligt talt klar på alt, der er frivilligt, der ikke involverer et dyr, og hvor alle er gamle nok," forklarer hun og fortsætter:

"Jeg er klar på alt, der er lovligt. Hey, jeg er klar på hvilken som helst voksen over 18 år, som er klar på at elske mig. Jeg forholder mig ikke til, om jeg er dreng eller pige, og en partner behøver heller ikke forholde sig til, om de er."

Miley Cyrus, som for nylig brød med kæresten Patrick Schwarzenegger, åbner i den nye udgave af Paper også op omkring dengang, hun overfor sin mor afslørede sine biseksuelle følelser.

"Jeg husker, jeg fortalte hende, at jeg holder af kvinder på en anden måde. Og hun spurgte mig så, hvad det betød, hvortil jeg svarede, at jeg elsker dem, som jeg elsker drenge," siger Miley, hvis mor dog havde en smule svært ved at sluge nyheden:

"Det var så svært for hende at forstå. Hun ville ikke have, jeg skulle dømmes, og hun ville ikke have, at jeg skulle ende i helvede. Men hun tror i højere grad mig på mig, end hun tror på en gud. Jeg bad hende bare om at acceptere mig, og det gjorde hun så."Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?