Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Miley Cyrus antyder hun er til piger!

09:39 - 07. maj 2015

Miley Cyrus antyder hun er til piger! miley cyrus

Miley Cyrus antyder hun er til piger! miley cyrus
Miley med sin nu forhenværende flamme Patrick Schwarzenegger.

Den 22-årige sangerinde indrømmer, at ikke alle hendes forhold har været heteroseksulle.

Miley Cyrus fortæller i et nyt interview, at ikke alle hendes forhold har været heteroseksuelle.

Afsløringen af en mulig biseksualitet kom i forbindelse med den 22-årige sangerindes lancering af sin nye Happy Hippie fond, der skal hjælpe unge hjemløse og LGBT'er (lesbiske, bøsser, biseksuelle og transpersoner).

Ifølge The Washington Post uddybede Miley, som for nylig brød med Patrick Schwarzenegger, og som tidligere har været forlovet med 'Hunger Games'-stjernen Liam Hemsworth, dog ikke sin kommentar.

Til gengæld gjorde 'We Can't Stop'-sangeren det klart, at det provokerende image, hun har opbygget, skal bruges til at skabe opmærksomhed omkring mere vigtige emner.

"Ingen bør være nødt til at skjule, hvem de i virkeligheden er, ligegyldigt hvad hans eller hendes navn, køn eller status er. Derfor er Happy Hippies her for at sige, at hvert et liv er værdifuldt," forklarer Miley Cyrus og fortsætter:

"Med den position jeg er i, føler jeg, at jeg har en hel del magt. Men en masse unge mennesker har det ikke på samme måde. De bliver styret af deres forældre."

Og med magten kommer ifølge sangerinden et ansvar.

"Når alles øjne er på dig, hvad skal du så sige? Det har jeg spurgt mig selv om rigtigt meget. Jeg ved, du vil kigge endnu mere på mig, hvis jeg flasher mine bryster, så se på mig. Og imens vil jeg så fortælle dig om min fond i en time og totalt tage fusen på dig," lyder det fra Miley, som selv var forvirret over sit køn, da hun var yngre:

"Jeg ville ikke være en dreng. På en eller anden måde ville jeg være ingenting. Jeg fatter ikke, hvordan folk definerer en pige eller en dreng, og jeg tror, det er dét, jeg har skullet forstå: Jeg hader ikke at være en pige, men nærmere den boks jeg bliver puttet ind i," forklarer hun.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?