Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Miley i syret projekt med rock-ikon!

11:16 - 05. maj 2015

Miley i syret projekt med rock-ikon! miley cyrus, wayne coyne, the flaming lips

Miley i syret projekt med rock-ikon! miley cyrus, wayne coyne, the flaming lips
Wayne Coyne.

Popfænomenet fortsætter sit specielle forhold til syrerockerne i The Flaming Lips, og i øjeblikket færdiggøres en fælles udgivelse.

Det er alt andet lige et umage par, men over det sidste års tid har poptøsen Miley Cyrus og den 54-årige forsanger for The Flaming Lips, Wayne Coyne, udviklet et helt særligt venskab.

Og nu tages forholdet til helt nye højder, når den 22-årige sangerinde i fællesskab med det ikoniske rockband udgiver en LP.

Albummet på i alt syv sange bliver i øjeblikket færdigmixet, og Wayne Coyne er begejstret for resultatet af samarbejdet med 'Wrecking Ball'-stjernen.

"Hun gør pop-tingen så godt, så det føles stadig som pop, men bare i en klogere, mere sørgelig, mere sand version," forklarer han til billboard.com.

"Noget af det minder mig om Pink Floyd og Portishead," fortsætter rockstjernen.

Miley og Coyne begyndte at snakke, da sangerinden sidste år tweetede en fødselsdagshilsen til Lips-frontmanden, og siden da har de to skrevet sammen på daglig basis.

"Vi er bare blevet en del af hinandens verdener. Vi skriver sammen hver dag - nogle dage tre gange, andre dage tusind," fortæller Wayne Coyne.

Det kommende album, der endnu ikke har fået en udgivelsesdato, er kulminationen på flere mindre musikalske samarbejder kunstnerne imellem.

Blandt andet assisterede Miley Cyrus The Flaming Lips på deres Beatles-hyldest, 'With a Little Help from My Fwends'. Nedenfor kan du se dem i en live-optræden med et af numrene fra albummet.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?