Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Mister du YouSee-kanaler? Se hvorfor!

09:49 - 03. dec 2014

Mister du YouSee-kanaler? Se hvorfor! tv, yousee

Mister du YouSee-kanaler? Se hvorfor! tv, yousee
Leder du forgæves efter DR 2 på dit tv? Så kan forklaringen meget vel være YouSees kanal-oprydning.

I forbindelse med YouSees løbende begrænsning af det analoge udbud, oplever mange seere, at de pludseligt mister kanaler. Er du en af de ramte? Se her, hvad du kan gøre.

Er du YouSee-kunde, og undrer du dig over, hvorfor du hele tiden får færre og færre kanaler at zappe rundt i?

Forklaringen kan meget vel hænge sammen med den omlægning fra analoge til digitale kanaler, som YouSee har været i gang med i flere år, og som i går betød sløjfning af de analoge udgaver af DR 2, DR K og TV 2 Zulu.

Hvis du således har et gammelt tv eller et nyere, der blot er sat op til at vise analoge kanaler, kan du derfor opleve et gradvist smallere kanal-udbud.

Det skriver Ekstra Bladet.

"Vedkommende vil så hen over de seneste år have oplevet, at der forsvinder kanaler. Vi har således været i gang i et stykke tid med at lukke for analoge kanaler," fortæller Lars Techen Nielsen, som er ansvarlig for kanalomlægningen hos YouSee.

"Vi startede med de mindre populære kanaler, men er nu begyndt at tage fat på de større kanaler, og derfor er der nok flere, der opdager at de er væk," siger han.

De resterende 23 analoge kanaler vil ligeledes forsvinde i løbet af de kommende år.

"Det handler simpelthen om en oprydning, hvor vi også skal skaffe plads til de ændrede behov hos kunderne. Det gælder eksempelvis flere digitale kanaler og mere bredbånd," forklarer Lars Techen Nielsen.

Har man et ældre tv, så vil gårsdagens oprydning betyde et permanent farvel til de tre slukkede kanaler, men samtidigt kan de tilbageværende kanaler også have byttet plads. Derfor skal man muligvis genindlæse alle kanalerne for at få tingene til at fungere som før.

For ejere af mere moderne fjernsyn, der alligevel har mistet kanaler, handler det sandsynligvis blot om at apparatet er sat op til at modtage analogt signal og ikke digitalt. Det kan på simpel vis ændres i indstillingerne.

"Så vil man sandsynligvis også opleve, at man pludselig har flere kanaler end tidligere," siger Lars Techen Nielsen.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?