Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Model om fyr på 82: Ikke for pengene!

10:57 - 30. jan 2015

Model om fyr på 82: Ikke for pengene! cathy lugner, playboy, richard lugner, model

Model om fyr på 82: Ikke for pengene! cathy lugner, playboy, richard lugner, model
Richard Lugner er en heldig herre.

For den 25-årige Playboy-frækkert Cathy Schmitz var det ikke luksustilværelsen, der trak, da hun sidste år blev gift med den aldrende milliardær Richard Lugner.

Det er langt fra første gang, at en ung steg og en gammel rigmand finder sammen, men Cathy Schmitz afviser, at hun scorede sin mand på grund af pengene.

Den tyske model blev sidste september gift med milliardæren Richard Lugner, og selvom det har betydet et væsentligt større økonomisk råderum, så var det helt andre ting, den tidligere Playboy-bunny var tiltrukket af.

"Da vi mødte hinanden syntes jeg, at Richard var en flink mand. Jeg vidste selvfølgelig godt, at han var rig. Det er da også rart, at leve en luksustilværelse, men det er ikke særlig vigtigt for mig," fortæller hun til Daily Mail og uddyber:

"Vi har det sjovt sammen og så har jeg ansvaret for en seks-årig datter og har derfor brug for en voksen mand i mit liv. Yngre mænd tænker kun på sig selv og interesserer sig mest for fodbold og kvinder."

Men selvom det ifølge Cathy Schmitz, som i dag hedder Cathy Lugner, altså ikke handler om penge, så er hendes nye ægtefælle ikke helt overbevist.

"Jeg har været gift fire gange og det er altid noget der bekymrer mig. Kvinder er nogle farlige væsener og det er udfordrende at være gift. Men jeg kan godt lide at strides med en ung kvinde. Det er sundt for mig," lyder det fra Richard Lugner.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Daniel Svensson

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?