Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

MØ om DMA-triumf: Så surrealistisk!

09:56 - 09. nov 2014

MØ om DMA-triumf: Så surrealistisk! danish music awards, tv2

MØ fejede al konkurrence af banen ved lørdagens 'Danish Music Awards', hvor hun hun vandt hele fire priser.

Den danske popsensation MØ var nomineret til syv priser ved dette års 'Danish Music Awards', og det var også forventet, at hun ville gå hjem med en stor del af dem.

Nøjagtigt sådan kom det da også til at gå, da den 26-årige sangerinde hele fire gange måtte på scenen for at modtage statuetter ved det stort anlagte show, der blev afholdt i Forum og styret med sikker hånd af Anders Breinholt. Det skriver Ekstra Bladet.

MØ var selvsagt ovenud lykkelig for hæderen.

"Hver eneste gang, mit navn blev råbt op, var jeg sådan: Ej, kan det virkelig passe? Det er så surrealistisk for mig. Jeg har altid gået og drømt om det som lille pige, men lige pludselig at stå der er helt skørt. Det er en dagdrøm, som jeg har haft virkelig mange gange," siger sangerinden, der vandt for 'Årets Nye Navn', 'Årets Udgivelse', 'Årets Solist' og 'Årets Musikvideo'.

MØ har på kort tid skabt sig et navn på både den danske og den internationale scene, men at der har været fart på, ligger helt naturligt til den unge popprinsesse.

"Jeg har altid haft et meget rastløst sind, og derfor har det været meget nemt for mig at flyde med. Men jeg må også indrømme, at netop fordi det er gået meget stærkt og har været meget intenst, så skal jeg også lære at slappe af engang imellem, men det er svært, når man bare gerne vil videre," fortæller hun.

MØ var dog ikke den eneste, som kunne gå tilfreds fra årets 'DMA' — blandt andre den populære krøltop Christopher blev også belønnet for sin succes det seneste års tid. Han vandt således i kategorierne for 'Årets Danske Popudgivelse' og 'Årets Publikumspris'.

Her kan du se videoen til MØs 'Walk This Way':

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?