Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Morten Lykkegård tilbage

13:20 - 15. feb 2006

Morten Lykkegård tilbage Morten lykkegård

Morten Løkkegaard ny vært på Kanal 5
TV-avisens tidligere ankermand skal lede Kanal 5s nye store underholdningsprogram Viva Las Vegas. Journalist Morten Løkkegaard bliver programvært på forårets store satsning på Kanal 5: Viva Las Vegas. I løbet af en række programmer sendes 13 helt almindelige danskere på en vild tur til verdens førende spilleby, hvor de i fællesskab skal forsøge at få 100.000 dollars til at yngle så meget som muligt. Den sidste person tilbage kan tage hele gevinsten med hjem til Danmark. Viva Las Vegas har premiere på Kanal 5 i april.

Den 41-årige Morten Løkkegaard har ikke tidligere fungeret som vært på den type underholdningsprogrammer, og Viva Las Vegas bliver samtidig også den første tv-opgave, den garvede journalist påtager sig, siden han sidste år forlod DR efter 15 år.

Det er holdet bag Robinson Ekspeditionen, produktionsselskabet Strix, som i samarbejde med Kanal 5 står bag udviklingen af formatet. Under optagelserne til programmet kommer deltagerne til at dyste i forskellige slags casinospil, og derudover vil de blive præsenteret for udfordrende dilemmaer, hvor hurtige beslutninger og evnen til at improvisere kan give ekstra gevinster. Castingen til Viva Las Vegas er netop afsluttet, og 2.000 personer har meldt sig til at være deltagere i programmet. I de kommende uger vil den endelige casting af de 13 deltagere foregå.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?