Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Morten Reesen afslører: Derfor stopper jeg!

15:37 - 20. jan 2016

Morten Reesen afslører: Derfor stopper jeg! morten reesen, Go? Morgen Danmark?

Morten Reesen afslører: Derfor stopper jeg! morten reesen, Go? Morgen Danmark?
Morten Reesen ved endnu ikke, hvad han skal fremover.

Den populære 'Go' Morgen Danmark'-vært trænger til en pause fra skærmen.

Mange danskere har efterhånden vænnet sig til at vågne op i selskab med Morten Reesen, men efter ni år holder værten nu en velfortjent pause fra ’Go’ Morgen Danmark’.

Det afslører han ifølge Ekstra Bladet på sin Facebook-profil.

"Jeg vil blot lige pippe, at jeg har taget den sværeste beslutning i mit arbejdsliv: At holde en lang pause fra Go’ morgen Danmark. Jeg har lavet programmet i snart ni år, og det er klart de sjoveste ni år i mit liv - men også de hårdeste. Indtil nu har mit familieliv været indrettet efter mig og mit arbejde, og nu synes jeg, at det skal være omvendt. Derfor har jeg brug for at trække stikket i en periode for at bruge noget mere tid sammen med min familie, kramme mine børn ekstra meget og være uden et vækkeur, der ringer 02.59," lyder det blandt andet fra Morten Reesen.

Afløseren på vært-posten bliver Michael Robak, men selv ved den afgående tv-kendis ikke, hvad fremtiden skal bringe.

"Glæd jer til at møde Michael Robak, der bliver den nye vært på Go’ morgen Danmark. Han er en sindssygt dygtig journalist og skal nu arbejde sammen med verden bedste kollegaer. Ikke mindst fuldkommen fantastiske Louise Wolff. Hvilket jeg allerede er en lille smule misundelig over…" skriver Reesen og fortsætter:

"Og så skal jeg ellers finde ud af, hvad jeg skal bruge det næste lange stykke tid på. Det finder jeg ud af. Og indtil da, så kommer jeg nok lidt oftere forbi hos venner og familie lige omkring spisestid. Særligt sidst på måneden. Eller først på måneden. Fordi det fra 5. februar hele tiden vil være sidst på måneden… Gisp!"Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?