Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Morten Resen tæt på at kvitte værtjob!

11:20 - 11. maj 2015

Morten Resen tæt på at kvitte værtjob! morten resen, go' morgen danmark, tv 2

Morten Resen tæt på at kvitte værtjob! morten resen, go' morgen danmark, tv 2
Morten Resen har i dag fået styr på søvnen.

'Go' Morgen Danmark'-værten var lige ved at kvitte sit arbejde på grund af søvnproblemer.

Som vært på morgen-tv ligger det i kortene, at man måske er friskere end gennemsnitsdanskeren, men sådan forholdt det sig i lang tid ikke for Morten Resen.

'Go' Morgen Danmark'-spydspidsen har nemlig været plaget af enorme søvnproblemer og var af den grund også tæt på at vinke farvel til jobbet.

Det fortæller han til BT.

"Da jeg havde mine søvnproblemer, trak det tænder ud. Og det gjorde det oftere og oftere," lyder det fra Resen, hvis vækkeur har ringet klokken 02.59, siden han startede på TV 2 i 2007.

En god nats søvn har selvsagt været afgørende for et velfungerende liv som både vært og familiefar, og problemerne blev så store for den 36-årige vært, at han overvejede et stop på 'Go' Morgen Danmark'.

"Jeg var derude, hvor jeg tænkte, at hvis det ikke bliver bedre, så siger jeg op," forklarer Morten Resen.

Han ved stadig ikke, hvorfor søvnproblemerne opstod, men efter endelig at have opsøgt behandling på en søvnklinik mærkede han for halvandet år siden en stor bedring.

På klinikken blev værten udsat for såkaldt 'søvnpres', hvor han blev frataget søvn, hvorved kroppen til sidst bukkede under for søvnbehovet.

"Det hjalp virkelig meget og betød, at jeg ikke længere havde problemer med at sove. Hvis jeg ikke var kommet i behandling, ved jeg ikke, hvordan det var gået," fortæller Morten Resen til BT.

Derfor har han altså beholdt jobbet på TV 2, men også familielivet er blevet markant bedre.

Det skyldes dog også, at Resens kone, Marlene, nu er blevet hjemmegående.

"Flere eftermiddage sad hun i kø på vej hjem fra arbejde og så tiden, hvor hun kunne være sammen med mig og vores børn, smuldre. Mens jeg gik i den anden ende og tænkte ’kom nu hjem’, fordi jeg skulle ind og arbejde igen. Vi var ikke ved at gå fra hinanden, vi fandt bare ud af, det hverken var fedt for os eller vores unger," lyder det fra værten, som vedblev at være den arbejdende af de to på grund af en række forskellige fordele ved hans job:

"Det er nemmere at leve to personer på min løn, og så har jeg flere fridage end min kone, fordi jeg arbejder så meget. Desuden ville hun gerne prøve at lave noget andet," forklarer han.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?