Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Mygind kollapsede: Var døden nær!

09:59 - 10. feb 2015

Mygind kollapsede: Var døden nær! peter mygind

Mygind kollapsede: Var døden nær! peter mygind
På trods af en aktiv livsførelse er Peter Mygind i flere omgange blevet ramt af blodpropper.

Den ellers energiske skuespiller blev søndag slået omkuld af flere blodpropper.

Det kunne meget vel have været et endegyldigt farvel til Peter Mygind, da han søndag kollapsede foran Gentofte Hospital.

Den 51-årige tv-personlighed var nemlig blevet ramt af flere blodpropper i lungerne, og kun fordi en læge tilfældigvis kom forbi i samme øjeblik, blev Mygind reddet.

Det skriver BT.

"Jeg hører denne her mand råbe mit navn. Jeg vågnede op og var selvfølgelig meget omtumlet. Jeg blev indlagt til undersøgelse med det samme. De fortalte mig, at jeg havde haft en række blodpropper i lungerne," lyder det fra Peter Mygind overfor BT. 

"Det var selvfølgelig et chok i sig selv. Desuden slog jeg ansigtet mod asfalten, så jeg fik nogle sår. Jeg var væk i nogle sekunder, hvor mange ved jeg ikke. Men ja, i de sekunder var jeg vel død," fortsætter han.

Det er ikke første gang, Mygind har været ramt af blodpropper. Tilbage i 2011 og 2012 fik han nemlig blodpropper i benene, og i denne omgang kendte han altså allerede visse af symptomerne.

Alligevel håbede Peter Mygind, at der var tale om noget mere uskyldigt, såsom en fibersprængning.

Han kom dog på andre tanker og fik svigermorens kæreste til at køre ham på hospitalet. Det viste sig altså at være en udmærket idé.

"Jeg har tænkt meget over, hvorfor det skete. Jeg synes jo, at det er underligt — i og med, at jeg lever sundt og altid har gjort det. Men jeg må jo nok lytte til lægerne, der siger, at jeg formentlig må leve med det resten af mit liv. Det vil sige spise blodfortyndende medicin resten af mit liv," siger Peter Mygind.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?