Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Nederlag får konsekvenser for Magnussen!

16:56 - 19. mar 2016

Nederlag får konsekvenser for Magnussen! Kevin Magnussen, formel 1, Jolyon Palmer, Renault, melbourne

Nederlag får konsekvenser for Magnussen! Kevin Magnussen, formel 1, Jolyon Palmer, Renault, melbourne
Kevin Magnussen starter søndagens Formel 1-løb bag holdkammerat Jolyon Palmer.

Formel 1-ekspert Jason Watt vurderer at Kevin Magnussens nederlag i kvalifikationsrunden kan have konsekvenser for ham på flere punkter.

I kølvandet på dagens kvalifikation i Melbourne tegner det til at blive et nervepirrende tæt parløb mellem Kevin Magnussen og Jolyon Palmer i denne sæson. Kun en tiendedel af et sekund adskilte de to holdkammerater, til Palmers farvør.

Duellen mellem de to profiler, hvis fremtid på holdet afhænger af, hvem der klarer sig bedst i deres interne regnskab, er intensiv allerede inden det første grandprix overhovedet er begyndt. 

“Kevin havde styr på Jolyon Palmer i træningerne og også den første del af kvalifikationen. Så jeg er ikke urolig på den måde. Jeg havde selvfølgelig gerne set, at Kevin havde slået ham med 6/10 af et sekund hver gang. Men nu står der altså 1-0 til Palmer” fortæller Jason Watt til Ekstra Bladet.

“Det er lidt ligesom et maratonløb. Magnussen lagde godt fra land, men så er Palmer så kommet bagfra og har hentet ham efter 20 kilometer” fortæller Watt

“Det vil helt klart rykke ved noget mellem de to. Palmer får noget mere selvtillid af det her. Han bliver klappet på ryggen nede i pitten, mens Kevin omvendt må sande, at der er tale om en svipser fra hans side” vurderer han. 

Magnussen og Palmer vil gennem hele sæsonen blive nøje overvåget i deres indbyrdes dueller og resultater. De to Renault-kørere racede i mål som nummer 14 og 15, en placering Jason Watt mener vil lune på Palmers konto efter en svær opstart.

“I den nuværende situation er det Palmer, der synes at kunne forbedre sig mest af de to. Kevin fik kørt klart flest omgange af duoen under de to testkørsler op til sæsonen, mens han også har erfaringen på sin side. På den måde er der mere at hente for Palmer” fortæller Jason Watt.

Når Formel-1 feltet tager hul på sæsonen søndag starter Kevin Magnussen i gridden bag tidligere holdkammerat Jenson Button. Også Jolyon Palmer starter lige foran danskeren!

Kilde: Ekstra Bladet

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?