Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Netflix vil have Top Gear holdet!

10:08 - 16. maj 2015

Netflix vil have Top Gear holdet! Netflix, Top Gear, Richard Hammond, Jeremy Clarkson, James May

Netflix vil have Top Gear holdet! Netflix, Top Gear, Richard Hammond, Jeremy Clarkson, James May
May, Hammond og Clarkson er i forhandlinger med Netflix om nyt program.

Jeremy Clarkson er efter fyringen fra BBC nu i forhandlinger med Netflix om nyt program.

Hvis du er stor bilentusiast, så tag det bare helt roligt. Du kommer helt sikkert til at kunne opleve Jeremy Clarkson i flere biltest for fremtiden. Efter fyringen fra BBC gik over en million fans i protest og satte deres navn på en underskriftindsamling, således at Clarkson kunne komme tilbage til værtsjobbet. Alligevel er han ikke længere at finde på Top Gears liste over ansatte, ligesom hans medværter James May og Richard Hammond, samt chefproduceren Andy Wilman er stoppet.

Ifølge den engelske avis The Mirror er der dog håb forude, da holdet er igang med at lancere et nyt program under arbejdsnavnet House of CARS. Navneskiftet er en nødvendighed, da BBC ejer alle rettigheder til Top Gear brandet.

Titlen er en anerkendelse af det meget succesfulde Netflix producerede program House of Cards. Og det er da også Netflix som pt ligger i forhandlinger med Clarksom og Co, men med benhård konkurrence fra kanalen ITV, der også er klar med ansættelseskontrakter. Dog formodes Netflix at have større chance for at sikre underskriften, da kanalen er reklamefri, hvor ITV er afhængige af indtægter fra reklamepenge. Og med Clarksons evne til at sprænge genstande i luften, kunne man nemt forestille sig at objekter i reklamer, der afbryder en udsendelse, hurtigt kan blive detoneret.

Ifølge Sunday Express har BBC også travlt for tiden med at sikre sig et nyt hold der kan fortsætte Top Gear programmet, hvor navne som Philip Glennister (skuespiller), Jodie Kidd der er vært på The Classic Car Show, samt motorcykelrytteren Guy Martin figurerer.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Daniel Svensson

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?