Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Nicklas Bendtner brækkede næsen!

09:39 - 12. okt 2014

Nicklas Bendtner brækkede næsen! nicklas bendtner, fodbold, em

Gårsdagens landskamp mod Albanien blev en særligt smertefuld affære for Nicklas Bendtner, som tidligt i opgøret brækkede næsen.

Resultatet af EM-kvalifikationskampen mod Albanien lørdag var måske ikke videre behageligt for nogen i den danske trup, men for angriberen Nicklas Bendtner blev aftenen en smule mere smertefuld end for de andre på banen.

Ifølge BT blev han nemlig allerede efter to minutter ramt i ansigtet af en albansk spiller, hvilket resulterede i intet mindre end en brækket næse.

"Det er ikke alvorligt, og vi er ikke ude i, at jeg skal have lavet en maske eller noget. Men kig på den. Du kan se, at den er blevet kæmpe stor. Og min næse er ikke lille i forvejen," sagde Nicklas Bendtner efter kampen.

Situationen var heller ikke uden betydning for Bendtners indsats.

"Det var ikke min bedste kamp. Men jeg fik en uheldig start med næsen, hvor jeg så sort de næste 5-10 sekunder," sagde Nicklas Bendtner.

I anden halvleg var den lange angriber dog kommet nogenlunde til sig selv igen, og det var netop et sololøb fra Nicklas Bendtner, der gjorde Lasse Vibes udligning mulig.

På tirsdag skal Danmark spille mod Portugal i Parken i København, og Bendtner satser på at være klar trods den ømme næse.

Kampen kan du se på Kanal 5 fra klokken 19.00.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?