Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Nicklas Bendtner drejer nøglen om!

11:20 - 23. sep 2014

Nicklas Bendtner drejer nøglen om! nicklas bendtner, fodbold

Smykkefirmaet ’Noble by Bendtner’ har været en af Nicklas Bendtners helt store drengedrømme, men fodboldspilleren lukker det nu ned.

Selvom Nicklas Bendtner bruger størstedelen af sin tid på fodbold, har han alligevel haft gang i andre projekter — blandt andet smykkefirmaet ’Noble by Bendtner’.

Sådan skal det dog ikke være længere, for nu vil angriberen fokusere fuldt ud på sin fodboldkarriere.

"Jeg har efter mange grundige overvejelser valgt at afvikle mit firma ’Noble by Bendtner’. Begrundelsen for dette er, at jeg skal have fuld fokus på min fodboldkarriere, og det har jeg besluttet, at jeg ikke kan forene med smykkevirksomhed pt.," fortæller han til Ekstra Bladet via sin pr-agent.

Det seneste regnskab for ’Noble by Bendtner’ tyder dog også på, at økonomien kan have været en faktor i beslutningen. Således ses her et underskud på 4,7 millioner kroner.

Det har under alle omstændigheder ikke været nemt for Wolfsburg-spilleren at lukke ned for biksen, for det havde i mange år været en drøm for ham at lave smykker.

"Det er en faktisk en drengedrøm, jeg har haft, at kunne lave min egen smykkeserie en dag, og nu bliver det så en realitet," sagde han til BT, da 'Noble by Bendtner' blev startet op tilbage i 2011.

Den drøm, samt håbet på derigennem at kunne sikre sig selv økonomisk efter endt fodboldkarriere, er nu endegyldigt brast.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?