Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Nikita afslører forholdet til Oliver Bjerrehuus!

16:50 - 13. apr 2016

Nikita afslører forholdet til Oliver Bjerrehuus! Nikita Klæstrup, Oliver Bjerrehuus, kendispar

Nikita afslører forholdet til Oliver Bjerrehuus! Nikita Klæstrup, Oliver Bjerrehuus, kendispar
Nikita Klæstrup afslører på sin blog, hvad der gik galt imellem hende og Oliver Bjerrehuus.

For Nikita Klæstrup var det et forceret forhold hun havde med ekskæresten Oliver Bjerrehuus. Nu afslører hun på sin blog, hvad der gik galt imellem de to kendisser.

Med lidenskabelige kys på den røde løber var blogger Nikita Klæstrup og tidligere model Oliver Bjerrehuus et af Danmarks nye hotteste kendispar. Men kærligheden imellem de to varede ikke længe og Oliver Bjerrehuus’ agent har for nylig bekræftet at parret er gået fra hinanden.

Oliver Bjerrehuus præsenterede på den røde løber begejstret den unge politiker i de nedringede kjoler som sin nye kæreste efter blot to uger, hvor de havde kendt hinanden. Men forholdet gik for hurtigt og var drænende for den unge Nikita.

“Da Oliver valgte at fortælle til journalisterne, at vi var kærester, havde han ikke snakket med mig om det inden. Så jeg stod til en premiere foran en masse journalister og tænkte: 'Fuck!'. Jeg holdt af Oliver, og jeg nød at tilbringe tid med ham, men jeg kendte ham slet ikke nok til at ville være kærester med ham. Vi havde jo kun kendt hinanden i to uger på daværende tidspunkt. Jeg følte mig ikke klar til det forhold, men jeg besluttede mig for at give det en chance” skriver Nikita på sin blog.

Selvom der er spekulationer om, hvilken karriere det er bloggeren, der nyder tilværelsen i reality-verdenen, vil forfølge, fjernede den flamboyante Oliver Bjerrehuus hendes fokus.

”Selvom jeg hyggede mig med Oliver, og vi havde mange gode øjeblikke, så var forholdet drænende for mig. Jeg var på et punkt, hvor jeg skulle fokusere 100 % på mit arbejde og studie. Det kunne jeg ikke, da jeg havde så meget fokus på at hjælpe Oliver. Jeg tror også, at Oliver måtte sande, at forholdet heller ikke kom på et belejligt tidspunkt for ham, grundet nogle ting han var nødt til at fokusere på. Men det er ikke op til mig at fortælle om det”

Selvom Nikitas forhold til Oliver Bjerrehuus bragte en masse opmærksomhed med sig, var forholdet og følelserne forceret for hende.

“Jeg kunne ikke lide at give interviews om det. Jeg gik med til interviews, fordi det virkede som noget, han gerne ville. Jeg bebrejder ham ikke. Jeg skulle have sagt fra. Jeg kunne jo godt mærke, at jeg ikke havde det godt med det. Det var forceret for mig. Jeg følte, at jeg skulle spille rollen som kæreste fremfor bare at være en kæreste”

“Og endnu mere væsentligt, hvis man er ligeglad med, at man ikke har snakket med sin kæreste i et par dage, så er følelserne der jo bare heller ikke” skriver Nikita.

Kilde: BT

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?