Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Nikita som topløs statsminister!

09:43 - 10. apr 2016

Nikita som topløs statsminister! Nikita Klæstrup, statsminister, paradise hotel,

Nikita som topløs statsminister! Nikita Klæstrup, statsminister, paradise hotel,
Nikita Klæstrup mener at hun er det bedste bud på en ny statsminister.

Den 22-årige realitystjerne ville skifte Lars Løkke Rasmussen ud med sig selv som statsminister, hvis det stod til hende.

Nikita Klæstrup er kendt for sine afslørende, sexede kjoler og modelbilleder, hvor hun ofte poserer topløs. Nu skriver den unge politiker og reality-babe i en live-chat på SE og HØRs hjemmeside, at hun ville være den bedste kandidat til at besidde posten som statsminister.

“Ej, jeg ville jo ikke kunne få indført alt det jeg gerne ville, da det stadig kræver et flertal i folketinget. Men jeg ville muligvis starte med at drikke hele folketinget stive og så få dem til at skrive under på et lovforslag om at jeg bliver enestyrende diktator af landet til evig tid. Det er en god start” svarer Nikita på spørgsmålet om, hvad hun ville gøre som statsminister.

Med et kjoleudvalg, der konstant pådrager sig mediernes opmærksomhed, hendes arbejde som fotomodel og seneste medvirken i Paradise Hotel mener Nikita stadig, at hun har gode muligheder for at blive taget seriøst i en politisk karriere.

“Jeg kan godt lide at tage ud til fester såsom Reality Awards, selvom det er lidt af et cirkus. Og Paradise Hotel lød som en fantastisk mulighed for en sjov uge. Jeg gør bare hvad end jeg har lyst til og så længe jeg ikke skader nogen i processen så fortryder jeg intet. Jeg tror bestemt ikke, at det vil skade min fremtidige karriere” skriver hun.

En af hendes mandlige beundrere skriver da også som kommentar til Nikitas profilbillede på Facebook, at hun ville løbe af med sejren som statsminister.

”Hvis hun gik til valg ville hun blive den næste statsminister” skriver en af Nikitas fans.

Hvis den selvbevidste realitystjerne når så langt som til statsministerposten, vil hun være den mest letpåklædte statsminister nogensinde.

Nikita påstår desuden i chatten at “alle er glade for mine bryster” og afslører at hende og Kasper har set lidt til hinanden efter Paradise Hotel.

Kilde: SE og HØR

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?