Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Nikita viste brysterne frem!

09:07 - 29. mar 2016

Nikita viste brysterne frem! Nikita klæstrup, paradise hotel, michelle kusk

Nikita viste brysterne frem! Nikita klæstrup, paradise hotel, michelle kusk
Nikita Klæstrup tjekkede i går ind på Paradise Hotel i den famøse afslørende kjole.

Med brysterne i fokus overraskede Nikita Klæstrup alle på Paradise Hotel, da hun i går aftes tjekkede ind på hotellet.

Den unge politiker distraherede drengene på Paradise Hotel i går aftes, da hun tjekkede ind iført den nedringede kjole, som startede realitystjernens kendis-status. En kjole, der kan gøre det svært for de mandlige deltagere at fører tankerne over på politik.

Nikita skal bidrage med politik, valgkampe og stemmesedler i den kommende uge på Paradise Hotel og agere spindoktor for de to nye drenge, Jesper og Christopher, der skal kæmpe om statsministerposten.

“For at være helt ærlig, anede jeg ikke, hvem Nikita var, før jeg fik det at vide på hotellet. Hun er en meget pæn pige og rar at være omkring. Hendes evner som spindoktor hjalp mig dog ikke syndeligt meget den dag. Det er også svært at koncentrere sig, når hun har en kjole på, der viser så meget” fortæller Jesper til SE og HØR.

Koncentrationsproblemer hos drengene og jalousi hos pigerne er ikke nyt på det Mexikanske hotel, hvor smilet hos især Michelle Kusk var en smule anstrengt.

“Nikita er en super køn pige. Og så bliver man hurtig truet inde på hotellet. Jeg fik et lidt dårligt førstehpndsindtryk af Nikita, da det første, jeg hørte hende sige var: “Jeg håber virkelig, jeg må smide en af jer hjem til Danmark”” siger Michelle.

Det var da heller ikke med den 21-åriges egen fri vilje og velbehag, at hun skulle i den meget nedringede, stramme kjole.

"Jeg blev bedt om at tage kjolen på. Ingen vælger frivilligt at møde op i en sort gallakjole, der strammer om halsen, i 30 graders varme. Jeg spurgte faktisk om jeg ikke nok måtte tage den af lige efter, jeg var blevet præsenteret. Men jeg måtte vente. Det var lidt synd for mig. Meget synd for mig faktisk" fortæller Nikita til SE og HØR

Uden noget tid til forberedelse må den kønne retorikstuderende improvisere den kommende uge, når hun skal bidrage med sin politiske viden på hotellet.

"Det var lidt nervepirrende. Jeg var lidt nervøs for, om de andre deltagere ville kunne lide mig. Det føltes som første skoledag. Jeg vidste, at jeg skulle derind og lave noget politisk-ish, men alle deltagerne kendte jeg ikke. Dagen før jeg kom ind, fik jeg at vide, at der ville være valgkamp. Men jeg kendte kun de overordnede ting. Alt andet var også en overraskelse for mig” fortæller Nikita Klæstrup.

Kilde: SE og HØR

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?