Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Nikolaj Coster-Waldaus flotte titel!

13:12 - 18. sep 2016

Nikolaj Coster-Waldaus flotte titel! Nikolaj Coster-Waldaus, titel, FN

Nikolaj Coster-Waldaus flotte titel! Nikolaj Coster-Waldaus, titel, FN
Nikolaj Coster-Waldau er blevet good-will ambassadør for FN.

Nikolaj Coster Waldau er blevet good-will ambassadør for FN.

Som good-will ambassadør skal Nikolaj Coster-Waldaus hjælpe med at sætte fokus på FNs udviklingsmål, der også kaldes de globale mål. Og han har bestemt nogle områder, hvor han er klar til at sætte ind, skriver BT.

”Min kone er inuit, så de udfordringer, der er med klimaforandringerne deroppe, er noget der betyder meget for mig. Det skal vi gøre noget ved. Og så har jeg to døtre, og derfor er kvinders rettigheder også noget, jeg synes er rigtig vigtigt. Mine døtre er heldige at være født i et af de lande med mest ligestilling, men internationalt set finder der rigtig meget diskrimination sted” siger den populære skuespiller til BT.

Nikolaj Coster-Waldau er meget opmærksom på at der stadig er forskelsbehandling af piger og drenge rundt omkring i verden, men også at der stadig er problemer herhjemme fordi pigerne udsættes for en seksualisering på en anden måde end drengene.

”Det er noget, man som teenagerforælder bliver opmærksom på. Seksualiseringen af piger sker ikke på samme måde for drenge. Der er en kultur, når unge går ud, som virker rimelig brutal i forhold til, hvad unge piger bliver udsat for. Piger skal gøre sig til overfor mænd på en anden måde”, siger han til BT.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?