Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Nøgen-læk: Hacker på flugt fra FBI!

17:23 - 02. sep 2014

Nøgen-læk: Hacker på flugt fra FBI! hollywood, jennifer lawrence, kirsten dunst

Nøgen-læk: Hacker på flugt fra FBI! hollywood, jennifer lawrence, kirsten dunst
Jennifer Lawrence.

I søndags lagde en hacker private billeder af omkring 20 celebre kvinder ud på hjemmesiden 4chan.org. Nu efterforskes sagen af FBI, og bagmanden er angiveligt på flugt.

Hackeren, som i søndags delte flere pikante billeder fra en række Hollywood-stjerners private samlinger, har nu taget ansvaret for handlingen og skulle være på flugt fra FBI. Det skriver Ekstra Bladet.

Indrømmelsen kom på forummet 4chan.org, hvor de mange fotos i første omgang også blev lagt op. Her fortæller bagmanden blandt andet, at han ikke har været alene om at skaffe billederne, men at han er del af en større gruppe.

"Jeg har ikke gjort det alene. Der er flere andre personer, der har været med i det, som jeg har været nødt til at stole på, for at kunne gennemføre det her," skriver hackeren, som på forummet går under navnet "the original guy".

De offentliggjorte fotos viser blandt andre Jennifer Lawrence, Kate Upton og Kirsten Dunst i letpåklædt stand. På enkelte billeder er stjernerne endda helt nøgne.

Hacker-gruppen skulle have tvunget sig adgang til kvindernes iCloud-tjenester, hvorfra de i ro og mag har kunnet downloadet det private materiale.

Og der er efter sigende mere materiale på vej. En offentliggjort liste på omtrent 100 celebre navne tyder på, at yderligere 80 kendte kvinders personlige billedgallerier er blevet rippet for frække billeder og videoer.

"The original guy", som altså nu erkender sin handling, er i øjeblikket ved at finde en ny lokation, hvorfra han kan fortsætte aktiviteterne.

"Jeg vil snart flytte mig til en anden lokation, hvorfra jeg vil fortsætte med at dele indhold," oplyser han.

Det kommer formentligt som reaktion på FBIs aktivitet i sagen. I går meldte de nemlig ud, at de har påbegyndt en efterforskning.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?