Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Nøgenfotos af stjerner lækket!

10:38 - 01. sep 2014

Nøgenfotos af stjerner lækket! hollywood, jennifer lawrence

Nøgenfotos af stjerner lækket! hollywood, jennifer lawrence
Kirsten Dunst er angiveligt et af hacking-ofrene.

En række celebre Hollywood-kvinder er blevet ofre for hackere og har fået offentliggjort yderst private fotos på nettet.

Der var kæmpe røre på internettet søndag, da flere amerikanske kendisser pludseligt dukkede op i helt eller delvist afklædte versioner.

Gossipcop.com skriver, at blandt andre Jennifer Lawrence, Kirsten Dunst, Kate Upton, Hope Solo, Krysten Ritter og Teresa Palmer har fået hacket forskellige personlige konti, og at nøgenbilleder derfra skulle være blevet delt.

Billederne var først at finde på fildelings-siden 4Chan, men blev sidenhen spredt til Twitter og andre sociale medier.

Den endnu uidentificerede person, som står bag lækket, påstår at ligge inde med mange flere billeder samt en mængde lige så udfordrende videomateriale.

Selvom stjernerne er scenevante, så er det her alligevel en kende for meget.

Enkelte af ofrene har afvist autenticiteten af billedmaterialet, men blandt andre Jennifer Lawrence og hendes team bekræfter med ærgrelse ægtheden af de saftige fotos.

"Det her er et groft brud på deres privatliv. Myndighederne er blevet kontaktet og vil forfølge enhver, der deler de stjålne billeder af Jennifer Lawrence," udtaler 'Hunger Games'-stjernens talsmand.

Tilbage i 2012 spredte den berygtede hacker Christopher Chaney private fotos af blandt andre Christina Aguilera, Mila Kunis og Scarlett Johansson. Han afsoner i øjeblikket en fængselsdom på 10 år.

Læs også   Mest populære