Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Nu indrømmer stjerneparret ægteskab!

17:00 - 23. mar 2015

Nu indrømmer stjerneparret ægteskab! mila kunis, ashton kutcher

Nu indrømmer stjerneparret ægteskab! mila kunis, ashton kutcher
Parret planlægger at få barn nummer to.

Rygterne er sande: Mila Kunis indrømmer at være gift med Ashton Kutcher.

Skuespillerinden Mila Kunis har indrømmet, at hun er gift med Ashton Kutcher.

Parret, som begyndte at date i 2012, har været ekstremt private omkring deres forhold, men under den første episode af 'The Late Late Show with James Corden' kom hemmeligheden altså frem.

Værten pressede Kunis til at tale om sit forhold til den 37-årige skuespiller: "I er enten gift, eller også er I ikke gift," lød det fra Corden, hvortil den smukke skuespillerinde blot svarede: "Måske".

Talkshow-værten var dog fast besluttet på at få et svar ud af sin gæst, og han insisterede derfor på at se Mila Kunis' hånd, hvorpå der rigtigt nok sad en vielsesring.

"De er gift! Se!" udbrød James Corden til publikum efter fundet, og selvom 31-årige Kunis straks blev rød i kinderne af forlegenhed, reagerede hun ellers roligt på afsløringen.

Kendisparret blev i oktober sidste år forældre til deres første barn, datteren Wyatt, og Mila Kunis fortalte under 'The Late Late Show' også om rollen som mor.

"Jeg var vild med at være gravid, og jeg er vild med at være mor," lød det fra 'Jupiter Ascending'-stjernen, som sammen med sin mand allerede overvejer at få barn nummer to.

Læs også   Mest populære