Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Nu ser Brad Pitt børnene igen!

11:27 - 07. okt 2016

Nu ser Brad Pitt børnene igen! Bratt Pitt, Angelina Jolie ,skilsmisse, børn

Nu ser Brad Pitt børnene igen! Bratt Pitt, Angelina Jolie ,skilsmisse, børn
Brad Pitt ser sine børn igen.

Siden Angelina Jolie søgte om skilsmisse den 19. september, har Brad Pitt været adskilt fra sine børn, men nu har han fået lov til at se dem.

Efter en episode hvor Brad Pitt angiveligt havde været i håndgemæng med parrets 15-årige søn, Maddox, bestemte Angelina Jolie sig for at hun ville skilles

Siden har 52-årige Brad ikke fået lov at se parrets seks børn, men for nylig kom der en midlertidig aftale i stand, hvor 41-årige Jolie godt ville tillade Brad at se børnene, skriver Se og Hør.

”Brad har tilbragt dejlig tid sammen med sine børn for nylig. Brad elsker sine børn mere end noget andet i verden. Og de betyder mere for ham end noget andet”, siger en kilde til People.

Som en del af den midlertidige aftale der er indgået, har Brat Pitt accepteret at blive testet for alkohol og stoffer, og hans tid sammen med børnene kan blive overvåget.

Den midlertidige aftale udløber den 20. oktober, og derefter skal Brad Pitt og Angelina Jolie finde ud af om de kan indgå en ny aftale.

Angelina har villet have den fulde forældremyndighed, mens Brad Pitt vil have at de skal dele forældremyndigheden.

Angelina Jolie og Brad Pitt har børnene: Maddox, 15, Pax, 12, Zahara, 11, Shiloh, 10, og tvillingerne Knox og Vivienne, 8.

Læs også   Mest populære