Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Ny fiasko for McLaren!

16:31 - 10. maj 2015

Ny fiasko for McLaren! Nico Rosberg, Formel 1, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Barcelona GP

Ny fiasko for McLaren! Nico Rosberg, Formel 1, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Barcelona GP
Rosberg nød sin første sæson sejr i Barcelona.

Endnu engang skuffede McLaren fælt i Barcelona. Mercedes på toppen af podiet igen.

Indtil videre har det været Lewis Hamilton som har domineret denne sæsons formel 1, men for en sjælden gang skyld måtte han nøjes med andenpladsen, efter en meget sløv start på løbet.

Hans tyske teamkollega Nico Rosberg tog sin niende sejr i karrieren, mens Ferraris Sebastian Vettel erobrede tredjepladsen.

Rosberg startede løbet i pole position og fløj hurtigt afsted uden at se sig tilbage. Desværre gik det ikke helt så godt for Lewis Hamilton som hurtigt blev overhalet af Vettel. Mens de tog lå og sloges om andenpladsen byggede Rosberg stille og roligt et større forspring op.

Pitstop strategien blev derfor ændret for Hamilton, hvilket betød at han måtte ind 3 gange undervejs. På første stop efter 14 omgang gik det dog galt, og briten tabte dyrebare sekunder og kæmpede fortsat for at komme forbi Vettel. Alt imens nød Rosberg ingen modstand oppe foran og kom længere og længere foran konkurrenterne.

Med 25 omgange tilbage af løbet lykkedes det endelig Hamilton at overtage andenpladsen, da Vettel gik i pitten og det holdt resten af løbet, og Hamilton sluttede 17 sekunder efter Nico Rosberg.

McLaren skuffede igen og leverede en indsats på grænsen til det pinlige. Fernando Alonso måtte udgå af løbet, mens Jenson Button sluttede på en af de bageste pladser.

Med dagens resultat henter Rosberg lidt ind på Hamilton, som dog stadig er klart i front med 20 point ned til holdkammeraten. Mens Mercedes nu har hentet 202 point, har McLaren altså stadig deres første sæson point til gode.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?