Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Ny iPhone lanceres: dyrere end dit tv!

10:37 - 09. sep 2014

Ny iPhone lanceres: dyrere end dit tv! apple, iphone

Ny iPhone lanceres: dyrere end dit tv! apple, iphone
Apples Tim Cook præsenterer senere i dag den nye iPhone 6.

Apples produkter er kendt for at sætte nye standarder — om ikke andet i forhold til prisniveauet. Aftenens præsentation af den nye iPhone 6 bliver efter sigende ingen undtagelse.

Klokken 19 dansk tid ventes Apples-bossen Tim Cook at gå på scenen for at præsentere det nyeste skud på iPhone-stammen, iPhone 6.

Men i følge Ekstra Bladet kan forbrugerne, udover et væld af opgraderinger i selve maskineriet, forvente at se prisen foretage en seriøs himmelflugt.

På baggrund af de mange detaljer, der den seneste tid er blevet lækket om Apples nye smartphone, tyder det således blandt andet på at danske købere skal lægge 9.000 kroner eller mere for den stærkeste iPhone 6-model.

Det kommer dog ikke som nogen egentlig overraskelse, at det verdenskendte elektronikfirma smider dyre varer på gaden. Sådan har det været gennem mange år, og så længe Apple formår at lokke kunder til med avanceret hardware og intuitivt software, så fortsætter tendensen sikkert.

Dog skal Apple, der i sidste uge nåede en imponerende markedsværdi på hele 3.400 milliarder kroner, efterhånden holde tungen lige i munden. For konkurrenterne bliver naturligvis også konstant skarpere.

Producenter som Samsung, Sony og HTC spytter således billigere og fuldt ud konkurrencedygtige telefoner på markedet.

Ikke mindst store og tynde smartphones har man hidtil skullet erhverve fra konkurrenterne, men det er dog noget, Apple vil forsøge at gøre noget ved med den nye model.

Således skulle iPhone 6 komme i to nye størrelser på henholdsvis 4,7 og 5,5 tommer. Derudover byder den blandt andet på stærkere safirglas og et markant tyndere design.

På software-fronten er der angiveligt også en masse at komme efter. For eksempel ventes Apple at præsentere en ny betalingstjeneste, der vil gøre det nemt at bruge den nye iPhone som kreditkort.

I følgende klip kan du se en kort gennemgang af iPhone 6 fra tidligere på sommeren:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?