Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Ny serie med 'Friends'-stjerne

17:55 - 09. mar 2007

Ny serie med 'Friends'-stjerne Matthew Perry, Studio 60 on the Sunset Strip

Ny serie med 'Friends'-stjernen Matthew Perry kaldet 'Studio 60 on the Sunset Strip'. Serien har dansk tv-premiere torsdag den 22. marts kl. 22.30.

Nu er der ikke flere episoder af den populære 'Venner' og alle stjernerne fra serien spredes for vinden - i forsøg på at få brød på bordet.

Handlingen:
Matt Albie (Matthew Perry) har tidligere fungeret som tekstforfatter til tv-showet 'Studio 60 on the Sunset Strip', men blev efter uoverensstemmelser med tv-stationes direktør, Jack Rudolph (Steven Weber), fyret.

Det før så populære tv-show er nu i krise. Seerne svigter, og for at redde showet kaldes Matt tilbage sammen med sin tidligere tekstforfatter-makker Danny Tripp (Bradley Whitford), en rehabiliteret kokainmisbruger, der i sin tid forlod showet i solidaritet med Matt.

Makkerparret skal nu sørge for at bringe den originalitet til showet, som før gjorde det til et af de mest populære comedy-shows i USA. Det bliver dog en lang sej kamp, for på en stor tv-station er der mange personligheder, idéer og overordnede strategier, der skal tages hensyn til.

"Studio 60 on the Sunset Strip" har premiere torsdag den 22. marts kl. 22.30 på Kanal 5



Dagens Mening
Skal du se den nye sæson af Luksusfælden?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, slet ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?