Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Ny serie med 'Friends'-stjerne

17:55 - 09. mar 2007

Ny serie med 'Friends'-stjerne Matthew Perry, Studio 60 on the Sunset Strip

Ny serie med 'Friends'-stjernen Matthew Perry kaldet 'Studio 60 on the Sunset Strip'. Serien har dansk tv-premiere torsdag den 22. marts kl. 22.30.

Nu er der ikke flere episoder af den populære 'Venner' og alle stjernerne fra serien spredes for vinden - i forsøg på at få brød på bordet.

Handlingen:
Matt Albie (Matthew Perry) har tidligere fungeret som tekstforfatter til tv-showet 'Studio 60 on the Sunset Strip', men blev efter uoverensstemmelser med tv-stationes direktør, Jack Rudolph (Steven Weber), fyret.

Det før så populære tv-show er nu i krise. Seerne svigter, og for at redde showet kaldes Matt tilbage sammen med sin tidligere tekstforfatter-makker Danny Tripp (Bradley Whitford), en rehabiliteret kokainmisbruger, der i sin tid forlod showet i solidaritet med Matt.

Makkerparret skal nu sørge for at bringe den originalitet til showet, som før gjorde det til et af de mest populære comedy-shows i USA. Det bliver dog en lang sej kamp, for på en stor tv-station er der mange personligheder, idéer og overordnede strategier, der skal tages hensyn til.

"Studio 60 on the Sunset Strip" har premiere torsdag den 22. marts kl. 22.30 på Kanal 5Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?