Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Ny teori om Kardashian-røveriet!

12:36 - 04. okt 2016

Ny teori om Kardashian-røveriet! Kardashian, røveri, insiderjob

Ny teori om Kardashian-røveriet! Kardashian, røveri, insiderjob
Røveriet mod Kardashian var muligvis et insiderjob.

Amerikanske medier er begyndt at spekulere i om Kardashian-røveriet måske var et insider job.

Nu begynder amerikanske medier at pege på, at Kardashian-røveriet måske var et insider job. Journalister fra TV-stationen TMZ undersøger mandag aften i USA denne mulighed. Det sker efter, at sikkerhedsekspert peger på, at det var nøje planlagt af de fem røvere skriver Se og Hør.

”Røverne vidste præcist, hvad de gik efter, og de gjorde det på et helt nøjagtigt tidspunkt. De vidste, hvor hendes smykker var. Kims bodyguards var netop taget ud med to af de andre søskende, og Kim var alene i 7 minuttter. De holdt øje med hende”, siger sikkerhedseksperten Aaron Cohen til FOX 11 News i Los Angeles.

Sikkerhedseksperten forklarer, at når man på de sociale medier så meget som den berømte Kardashian er, lever man livet farligt.

”Det er altid let at finde ud af, hvor de er. Det gør dem ekstra sårbare, og de skal simpelthen have mere beskyttelse. Hele døgnet”, fortæller han.

TMZ TV kunne mandag aften oplyse, at familien vil have mindre aktivitet på de sociale medier, da det vil gøre det sværere at finde ud af hvor pigerne opholder sig.

Kim Kardashian er stadig i New York, mens hendes søster Kourtney ankom til Los Angeles Internatinal Airport sent mandag aften.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?