Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Ny vært på TV-Avisen

18:06 - 20. okt 2006

Ny vært på TV-Avisen TV-avisen, Mette Walsted,


Mette Walsted Vestergaard er navnet på TV-AVISENs nye vært.

Den 33-årige journalist Mette Walsted Vestergaard bliver ny vært på TV AVISEN. Hun har været ansat i DR siden 2004, hvor hun har arbejdet på DR NYHEDER Online og på Radioavisen.

Mette Walsted Vestergaard vil være fast vært klokken 18.30 i weekenderne. Desuden får hun værtsrollen på nogle af TV AVISENS udsendelser i dagtimerne. Hun kommer på skærmen første gang i løbet af november.

"Det er altid en stor tilfredsstillelse, når vi kan finde nye værter blandt vores egne store talenter. Og med Mette som vært får vi en rigtig DR-pige på skærmen. Hun er både en skarp og begavet journalist og har samtidig en stærk udstråling. Hun brænder så godt igennem, at seerne vil nyde at være i selskab med hende, når de ser TV AVISEN," siger nyhedschef på TV AVISEN Henrik Keith Hansen.
Mette er uddannet Cand. comm. fra RUC i 1999, hvor hun i dag er specialevejleder på journalistuddannelsen. Inden hun startede på DR, var hun i perioden 2001-2004 ansat som webjournalist på B.T., og før den tid arbejdede hun i 2000-2001 som webjournalist på Berlingske Tidende, hvor hun i 1997-1999 også var ansat som researche

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?