Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Ny vært på TV-Avisen

18:06 - 20. okt 2006

Ny vært på TV-Avisen TV-avisen, Mette Walsted,


Mette Walsted Vestergaard er navnet på TV-AVISENs nye vært.

Den 33-årige journalist Mette Walsted Vestergaard bliver ny vært på TV AVISEN. Hun har været ansat i DR siden 2004, hvor hun har arbejdet på DR NYHEDER Online og på Radioavisen.

Mette Walsted Vestergaard vil være fast vært klokken 18.30 i weekenderne. Desuden får hun værtsrollen på nogle af TV AVISENS udsendelser i dagtimerne. Hun kommer på skærmen første gang i løbet af november.

"Det er altid en stor tilfredsstillelse, når vi kan finde nye værter blandt vores egne store talenter. Og med Mette som vært får vi en rigtig DR-pige på skærmen. Hun er både en skarp og begavet journalist og har samtidig en stærk udstråling. Hun brænder så godt igennem, at seerne vil nyde at være i selskab med hende, når de ser TV AVISEN," siger nyhedschef på TV AVISEN Henrik Keith Hansen.
Mette er uddannet Cand. comm. fra RUC i 1999, hvor hun i dag er specialevejleder på journalistuddannelsen. Inden hun startede på DR, var hun i perioden 2001-2004 ansat som webjournalist på B.T., og før den tid arbejdede hun i 2000-2001 som webjournalist på Berlingske Tidende, hvor hun i 1997-1999 også var ansat som researche

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?