Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Nye værter i Vild med Dans

13:36 - 01. sep 2006

Nye værter i Vild med Dans Vild med dans, Claus elming,


Christine Lorentzen og Claus Elming mødes på dansegulvet

Når underholdningsshowet ”Vild med dans” har sæsonpremiere fredag 15. september står to nye værter klar til at styre slaget på dansegulvet. Christine Lorentzen og Claus Elming vil direkte på TV 2 guide seerne igennem det glamourøse show og føre de kendte og deres dansepartnere sikkert ind til konkurrencen på gulvet.

Christine Lorentzen er 25 år og studerende på RUC. Det er første gang, hun prøver kræfter med rollen som tv-vært, men hun optrådte med stor overbevisning i kategorien ”voksensang” i TV 2s talentshow ”Scenen er din” i foråret 2006. Hun har sunget og spillet, siden hun var barn - og så har hun gået til dans. I alt blev det til et par år på danseskolen med undervisning i både standard- og latindans, og glæden ved dansen har hængt ved, så Christine Lorentzen glæder sig til at stå i spidsen for den største og festligste underholdningssucces i mange år.

Fra fodbold til dans
Claus Elming er hendes rutinerede medvært i ”Vild med dans”. Han bærer med glimt i øjet også navnet NFLming og har været med til at gøre amerikansk fodbold til en populær sport herhjemme. Søndag efter søndag har han været vært og kommentator på TV 2 Zulu, samtidig med at seerne på hovedkanalen kender ham som vært på TV 2s sportsnyheder.

Claus Elming er 37 år, og som barn blev han af sin mor tvunget til at gå til standarddans med naboens datter, men pudsigt nok led Claus hver tirsdag af en mystisk ”sygdom”, så han fik det aldrig rigtig lært. I festligt lag holder han sig dog ikke tilbage, hvis der er god musik og gang i den på dansegulvet.

Ny dommer og nye dansere
Et professionelt dommerpanel skal igen sammen med seerne give point i konkurrencen, og denne gang får Anne Laxholm, Britt Bendixen og Jens Werner selskab af Allan Tornsberg. Han er tidligere verdensmester og blev for alvor kendt, da han sammen med sin dansepartner Vibeke Toft blev et af Danmarks mest vindende latin-par gennem tiderne. Sammen vandt de en lang række medaljer kulminerende i 1992, hvor de hjemtog både EM- og VM-guldet i latindanse.

Thomas Evers Poulsen er således tilbage på dansegulvet, hvor andre dansepartnere allerede er kendt af ”Vild med dans”-seerne. Der er gensyn med Marianne Eihilt, Vickie Jo Ringgaard, Mie Moltke, Soffie Dalsgaard, René Christensen og Steen Lund, der danner par med hver deres kendt. Ny som dansere er danmarksmester i latindanse Mads Vad samt Viktoria Franova og Klaus Kongsdal, der sammen har vundet EM-guld i latindanse.

De ti kendte deltagere, som modigt har taget imod den usædvanlige udfordring på dansegulvet, er Anna David, Christina Roslyng, Annette Heick, Liv Corfixen og Lærke Winther på damesiden og herrerne Ole Olsen, Morten Lindberg, Simon Mathew, Nikolaj Christensen og Gert Bo Jacobsen.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?