Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Oddset-Janni løslades og får nyt job!

16:44 - 01. okt 2014

Oddset-Janni løslades og får nyt job! oddset-janni, karsten ree

Oddset-Janni løslades og får nyt job! oddset-janni, karsten ree
Kom helt tæt på det celebre par i serien 'Janni og Karsten - kærlighed mod alle odds' på Kanal 5.

Senest sidst i oktober bliver Oddset-Janni løsladt fra fængslet, og gemalen, Karsten Ree, har allerede fundet hende et job.

I øjeblikket sidder Janni Christensen, AKA "Oddset-Janni", fængslet i Horserød Statsfængsel, men hun har nu fået dato på sin løsladelse.

Hendes ægtefælle, rigmanden Karsten Ree, kan således i dag afsløre til BT, at den tidligere Oddset-babe allerede til oktober bliver sat fri.

"Vi har lige fået besked om løsladelsen i dag, og Janni er naturligvis meget lettet. Hun har været meget ked af det, for systemet har virkelig trukket det hele i langdrag. Der må være nogen i systemet, der sidder og morer sig over at pine folk," siger Karsten Ree til BT.

I december sidste år blev Janni Christensen kendt skyldig i at have franarret penge fra en ældre mand, og dommen lød i den forbindelse på et år og tre måneders fængsel.

Efter kun otte måneders afsoning bliver Oddset-Janni dog lukket ud, og Ree har allerede fundet arbejde til konen.

"Hun begynder som klinkassistent hos en tandlæge, jeg kender. Det har hun arbejdet som tidligere. Hun kommer til at være under opsyn, så der bliver holdt øje med, at hun møder på arbejde hver dag," fortæller Karsten Ree.

Rigmanden, som i øjeblikket selv er sigtet i en sag vedrørende menneskehandel, planlægger at tage på hyggetur med Janni til Afrika, så snart det er muligt.

Man kan følge parret i reportageserien ’Janni og Karsten – kærlighed mod alle odds’, der sendes på Kanal 5 hver tirsdag klokken 22.00.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?