Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Oh Land ok med at ende i kørestol!

17:34 - 20. nov 2014

Oh Land ok med at ende i kørestol! oh land, musik

Oh Land ok med at ende i kørestol! oh land, musik
Oh Land har også ageret coach på TV2's program 'Voice - Junior'.

Den danske sangerinde Oh Land var som yngre ligeglad med, om hendes hektiske liv ville betyde en tilværelse i kørestol som 30-årig.

Som teenager kan de 30 år synes langt væk.

Sådan havde Oh Land det også, da hun var yngre, og for hende skulle livet bare leves på fuld knald, ligegyldigt hvad konsekvenserne så måtte være senere i tilværelsen. Sådan skriver SE og HØR.

"Da jeg var yngre, var jeg ligeglad med, om jeg kom til at sidde i kørestol, når jeg blev 30 år. Jeg kan huske, at jeg tænkte præcis den tanke," fortæller den smukke sangerinde, som bærer det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius.

Der er dog sket noget siden dengang, og nu Oh Land selv nærmer sig den runde fødselsdag, er tankerne omkring det hele blevet en smule mere nuancerede. Mest af alt har hun simpelthen lært at slappe af.

"Det har været noget, jeg selv skulle finde ud af, for jeg er ikke vokset op med forældre, der ikke lavede noget. I dag elsker jeg at slappe af, men jeg har ikke et naturtalent for det. Jeg øver mig dog, for jeg kan mærke, at det er nødvendigt for mig," siger den 29-årige popsmed, der til daglig bor i New York.

"Jeg er slem til at ignorere, at jeg også bare er et dyr, der har brug for helt basale ting, som søvn og mad samt at se mine venner og have et forhold," fortæller Oh Land og uddyber: 

"Samtidig vil jeg ikke tænke som 80-årig: 'Nå, det var det liv'. Jeg har ikke brug for, at ting skal gå så hurtigt, at jeg ikke kan nå at huske dem."

Alligevel står det dog på ingen måde stille for sangerinden, som har brugt det sidste års tid på at indspille sit nye album, 'Earth Sick', der udkom den 10. november.

Her kan du se videoen til 'Head Up High' fra selvsamme album:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?