Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Oliver single: Derfor skrider jeg fra hende!

09:08 - 08. jan 2016

Oliver single: Derfor skrider jeg fra hende! oliver bjerrehuus

Oliver single: Derfor skrider jeg fra hende! oliver bjerrehuus
Oliver slår fast, at forholdet til Gunnvør Dalsgaard er endegyldigt forbi.

Den 40-årige tidligere model har afsluttet forholdet til Gunnvør Dalsgaard.

De har gennem de seneste ti år af flere omgange været kærester, men nu skulle det være helt slut mellem Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard.

"Det er det sundeste for os begge to. Vi har haft utallige samtaler i terapi, men kan bare ikke få det til at fungere. Jeg elsker hende stadig, men hun er så hidsig og sur og vil ikke lade mig være den, jeg er. Så jeg er skredet fra en kvinde, jeg elsker, fordi jeg ikke kan mere. Denne gang er det endegyldigt," siger Oliver til Ekstra Bladet.

Ifølge Gunnvør Dalsgaard, som sammen med sin nu tidligere kæreste har døtrene Sigga på fem og Hanna på to et halvt, handler bruddet om Olivers stofforbrug.

"For mig er det 100 pct. uacceptabelt at bringe stoffer ind i et familieliv, og det punkt er vi desværre ikke enige om," fortæller hun til Ekstra Bladet.

I december blev Oliver Bjerrehuus idømt ubetinget frakendelse af kørekortet i tre og et halvt år, efter i februar at have kørt bil i kokainpåvirket tilstand.

'Danmarks næste topmodel'-dommeren afviser dog, at han i øjeblikket bruger stoffer.

"Det er ikke sandt. Jeg holder stadig meget af Gunnvør, men hun har ikke bestilt andet end at sprede rygter om, at jeg er helt fucked up og får det til at lyde som om, jeg er narkoman. Hun har et problem med at styre sit temperament, og det er derfor, jeg gik min vej," siger Oliver Bjerrehuus til Ekstra Bladet.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?