Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Ombejlede Eriksen: Så dyr er han nu!

16:29 - 16. dec 2014

Ombejlede Eriksen: Så dyr er han nu! christian eriksen, tottenham, fodbold

Flere storklubber er interesserede i Tottenham-stjernen Christian Eriksen, men der skal efterhånden lægges et enormt beløb for danskeren.

Forleden lavede Christian Eriksen endnu en pragtpræstation for sit engelske hold Tottenham. Det skete i 2-1-sejren over Swansea, hvor danskeren afgjorde kampen med et mål i sidste minut.

Eriksen, som pt. er kalenderårets mest scorende midtbanespiller i Premier League med 22 mål, kom til Tottenham fra den hollandske klub Ajax for halvandet år siden.

Det skete for den hidtil største transfersum betalt for en dansker — nemlig 102 millioner kroner.

Men nu er der måske snart udsigt til, at midtbanespilleren selv får lov til at slå den rekord.

Det skriver BT.

"Det er helt basalt, at når en ung spiller præsterer på det niveau og er så afgørende en faktor på et meget svingende hold i Premier League, vil det være de allerstørste klubber, der banker på døren næste gang. Om Tottenham så overhovedet vil jeg sælge, vil jeg skynde mig og sige, at det har jeg ingen viden om," fortæller topagenten Ernesto Bronzetti til den danske avis.

Men prisskiltet på den unge dansker vil dog være en forhindring for nogle, og Tottenhams bestyrelsesformand, Daniel Levy, er kendt for at være en barsk forhandler.

"Levy er en dygtig købmand og er kendt for at få den maksimale pris ud af Tottenhams bedste spillere. Så det er helt sikkert, at en spiller som Eriksen ikke vil blive billig," lyder det fra Ernesto Bronzetti, der blandt andet repræsenterer Real Madrid i forbindelse med handler i Serie A.

Summen for Christian Eriksen i transfervinduet til sommer vil ifølge Tottenham ligge på omtrent 300 millioner kroner.

De interesserede klubber skulle blandt andet tælle Liverpool, Dortmund, Milan og Paris Saint-Germain.

Læs også   Mest populære