Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

One Direction mister medlem!

09:18 - 26. mar 2015

One Direction mister medlem! one direction, zayn malik

One Direction mister medlem! one direction, zayn malik
One Direction, da de stadig var fem.

Zayn Malik forlader den populære gruppe for at vende tilbage til et mere "normalt" liv.

Onsdag annoncerede Zayn Malik, at han forlader One Direction.

Den 22-årige sanger, som allerede i sidste uge kvittede gruppens igangværende verdensturné på grund af stress, gider ikke længere kendis-tilværelsen og vil i stedet leve et "normalt" liv.

"Min tid med One Direction har været større, end hvad jeg nogensinde havde forestillet mig. Men efter fem år føler jeg, at det nu er det rette tidspunkt at forlade bandet," forklarer Malik og fortsætter:

"Jeg vil gerne undskylde til vores fans, hvis jeg har skuffet nogen, men jeg er nødt til at gøre det, der føles rigtigt i mit hjerte. Jeg forlader gruppen, fordi jeg gerne vil være en normal 22-årig, som kan slappe af og have en smule privatliv."

De resterende medlemmer af gruppen — Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan og Harry Styles — fortsætter dog med at lave musik.

"Vi er rigtigt kede af at Zayn forlader os, men vi respekterer hans beslutning fuldt ud og sender ham vores kærlighed. De seneste fem år har været mere end fantastiske. Vi er gået igennem så meget sammen, og vi vil altid være venner," lyder det fra kvartetten i en udtalelse.

"Vi fire fortsætter, og vi glæder os til at indspille det nye album og til at se alle vores fans på den næste del af vores verdensturné," fortsætter de resterende One Direction-drenge.

Det var 'X Factor'-skaberen Simon Cowell, som i 2010 signerede bandet til sit pladeselskab Syco, da de fem fyre var kommet på en tredjeplads i konkurrencen.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?