Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Optakt: Le Mans 2015!

13:48 - 13. jun 2015

Optakt: Le Mans 2015! Le Mans, Marco Sørensen, Nicki Thiim, Christoffer Nygaard, Jan Magnussen, Michael Christensen

Optakt: Le Mans 2015! Le Mans, Marco Sørensen, Nicki Thiim, Christoffer Nygaard, Jan Magnussen, Michael Christensen
Tom Kristensen er den mest vindende kører i Le Mans historien!

Efter Jan Magnussens exit, er der 6 danskere klar til at duellere om sejr på Circuit de la Sarthe.

Det bliver en anelse underligt for de fleste danskere at følge Le Mans uden en Tom Kristensen bag rattet. Men selvom veteranen har trukket sig tilbage, er der masser af dansk islæt i årets løb.

7 danskere var oprindeligt med, men da Corvette teamet måtte opgive at reparere den smadrede vogn, bliver Le Mans 2015 uden Jan Magnussen. Kun godt en time nåede han på banen, inden han mistede kontrollen og først ramte en barriere, inden han kørte tværs over banen og kolliderede med en mur med bilens bagende. Til alt held slap Jan Magnussen uden skrammer, men bilen var så voldsomt beskadiget at den ikke kunne repareres.

Tilbage er det store håb i det rene dansker team hos Aston Martin, som består af debutanten Marco Sørensen, Nicki Thiim og Christoffer Nygaard. Derudover får Michael Christensen også debut i løbet, hvor han kører for Porsche teamet i GTE Pro klassen.

I GTE AM klassen har vi Kristian Poulsen i en Corvette som han deler med sine to italienske holdkammerater Gianluca Roda og Paolo Ruberti, og sidst finder vi David Heinemeier Hansson i LMP2 klassen hvor han kører for Extreme Speed Motorsports i en Honda.

Når løbet sættes igang klokken 15, bliver det med alle tre Porscher i front, efter en suveræn kvalifikation, hvor alle konkurrenter fik baghjul. Bagved dem er samtlige Audi'er fra Team Joest der i år må sætte lid til andre end Tom Kristensen i håbet om at sikre deres sjette sejr på stribe.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?