Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Pamela storsviner Hollywood-dansker!

11:09 - 22. nov 2015

Pamela storsviner Hollywood-dansker! pamela anderson

Pamela storsviner Hollywood-dansker! pamela anderson
Hjelmbak ser i det mindste ud til at have et godt forhold til Paris Hilton.

Pamela Anderson raser mod falsk dansk agent.

Den legendariske brystbombe Pamela Anderson er bestemt ikke begejstret for Hollywood-danskeren Claus Hjelmbak for tiden.

Han har boet i Hollywood i en årrække, hvor han har ageret mellemmand for europæiske virksomheder og Hollywood-stjerner.

Nu har han dog raget uklar med én af dem. Pamela Anderson giver nemlig Claus Hjelmbak en gevaldig opsang.

Svineren fra sexsymbolet kommer efter, at Hjelmbak har forklaret, at Pamela alligevel ikke deltager til hans arrangement i Danmark på grund af frygt for terror.

Hjelmbak har det seneste stykke tid reklameret for et stort anlagt arrangement på Næsbyholm Slot ved Glumsø på Sjælland, hvor fans angivelgt kunne møde Pamela Anderson og få signeret hendes bog.

Prisen for en billet var 3500 kroner.

“Grundet de seneste meldinger om øget terrortrussel mod Danmark og det faktum, at den danske regering/Rigspolitiet har forhøjet beredskabet til 'markant forhøjet beredskab', det næsthøjeste niveau siden anden verdenskrig, føler Pamela Anderson ikke, at det på nuværende tidspunkt vil være forsvarligt og sikkert nok at rejse til Danmark,” sagde Claus Hjelmbak til sn.dk i går. Han postulerede desuden, at han er Pamelas agent.

Problemet er bare, at Hjelmbak ikke har clearet arrangementet med Pamela. Og det får 90’ernes mest ombejlede tv-livredder til at se mere rødt end farven på hendes berømte badedragt.

“Arrangøren, Claus H. (Hjelmbak, red.) har en blakket fortid. Han har gennem tiden stjålet penge fra sponsorer, og han betalte ikke andre end sig selv. Siden da har han forsøgt at forbedre sig, og han har fået både anden, tredje og fjerde chance for at komme på rette spor, men det lader til, han er tilbage på sit gamle spor,” skriver Pamela ifølge Ekstra Bladet på sin Instagram-profil.

Det er langt fra første gang, at Claus Hjelmbak opfører sig uvederhæftigt, forklarer brystbombernes brystbombe på det sociale medie.

“Han har chikaneret mig og andre forretningsforbindelser med sene emails skrevet i fuldskab. Jeg vil gerne forsikre jer om, at jeg ville elske at være der (i Danmark, red.), og jeg ville ønske, sagen var anderledes. Han (Hjelmbak, red.) havde mange rimelige muligheder, hvis han havde levet op til sine gyldne løfter om at betale folk (i hvert fald bare delvist), men det har han ikke,” skriver Pamela ifølge Ekstra Bladet.

Som afskedssalut skriver Pamela, at Hollywood-danskeren har brug for hjælp.

“For at gøre det helt klart: Jeg dukker ikke op (i Danmark, red.). Jeg beklager de kedelige omstændigheder, og jeg håber, Claus H. får den hjælp, han har brug for, samt at han yder erstatning til dem, han svigtede for et år siden ved ikke at betale dem det, der rettelig var deres.”

Claus Hjelmbak svarer igen på Twitter, hvor han blandt andet skriver, at 'sandheden altid vil sejre' samt, at 'kællingen er skør'.

Se Pamela smøre sig ind i solcreme og flashe sin strandkrop lige her. Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?