Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Paprika Steen bange for depression!

14:55 - 22. apr 2016

Paprika Steen bange for depression! Paprika Steen, toves værelse, festen, martin brygmann, Mikael Rieks, Casper Werner Vulpius, kæreste, depression

Paprika Steen bange for depression! Paprika Steen, toves værelse, festen, martin brygmann, Mikael Rieks, Casper Werner Vulpius, kæreste, depression
Paprika Steen er bange for at falde tilbage i den depressionslignende tilstand hun oplevede sidste år.

Prisbelønnede Paprika Steen, der er kendt som en af Danmarks største og sjoveste skuespillerinder, er bange for igen, at ryge ned i det sorte hul hun oplevede at være i sidste år.

Skuespillerinden, der er aktuel i forestillingen 'Toves værelse' på folketeatret, fortæller nu, at hun har lovet sig selv aldrig at falde tilbage i den depressionslignende tilstand hun fandt sig selv i sidste år.

”Muligvis var det en depression, muligvis ikke. Men i givet fald er der kemiske forholdsregler, man kan tage for ikke at ende der igen” fortæller Paprika Steen til Politiken.

2015 var et år der bragte både gode oplevelser og svære udfordringer med sig for den danske skuespillerinder, der endte med at finde sig selv stirrende ind i væggen uden kontakt. Forholdet, som Paprika Steen indledte med 9 år yngre Casper Werner Vulpius i november sidste år, endte heller ikke med at holde og parret brød for nylig efter kun seks måneder sammen.

Der gemmer sig en diva og noget bestemmende person bag den sjove karakter, som vi kender Paprika Steen som i hendes roller. En beskrivelse, som skuespillerinden kan nikke genkendende til.

Trods braste forhold og tegn på depressions, fik skuespillerinden succes da hun i sidste uge havde premiere på ’Toves værelse’ på Folketeatret og blev hyldet i et flere minutter langt bifald. Både Paprika Steens eksmand Mikael Rieks og ekskæreste Casper Werner Vulpius var mødt op for at støtte hende på premiereaftenen.

Kilde: SE og HØR

Se Paprika Steen der dansede sig igennem Vild med Dans i 2014

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?