Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Paprikas dans i fare: Mistede sine sko!

17:34 - 02. okt 2014

Paprikas dans i fare: Mistede sine sko! paprika steen, vild med dans

Hvis ikke Paprika Steen kan låne sig til et par nye dansesko i fredagens udgave af 'Vild med dans', ser det ret skidt ud for skuespillerinden. Hun har nemlig mistet sine egne.

Paprika Steen var for nogle dage siden et smut forbi filmfestivalen i den spanske by San Sebastian, hvor hun modtog prisen som "Bedste Kvindelige Skuespiller" for sin medvirken i Bille Augusts 'Stille Hjerte'.

Med sig i kufferten havde Paprika blandt andet sine dansesko, som for tiden bliver sat på seriøs prøve i TV2's 'Vild med dans'.

Men hverken skoene eller den fine filmpris kom dog med tilbage til Danmark. Det skriver Ekstra Bladet.

"I lufthavnen i Barcelona forsvandt vores bagage, og den er endnu ikke dukket op. I den kuffert ligger mine dansesko, min filmpris, mine smykker og mine flotteste kjoler," fortæller Paprika Steen.

For at undværge total dansekatastrofe står den altså på enten nyindkøb eller lån for den 49-årige skuespiller. Det gælder både i forhold til træningen, men også i forhold til selve showet i morgen.

"Hvis den kuffert ikke dukker op inden fredag, må jeg også her enten havde nye sko eller låne nogen. Det er ret surt," siger hun.

Paprika er naturligvis også ærgerlig over den mistede pris.

"San Sebastian Filmfestivalen er den fjerdestørste efter Cannes, Berlin og Venedig, og det er ti år siden, at dansk film seneste blev hædret der, så jeg er virkelig beæret. Jeg så slet ikke min rolle som værende i kategori til en præmie. Faktisk tænkte jeg, at hvis nogen skulle have en pris i den film, måtte det blive Ghita Nørby, så jeg er vildt glad," forklarer skuespillerinden.

Lad os krydse fingre for, at Paprika Steen får fingrene i sin pris igen. Om skoene dukker op rettidigt, kan du selv tjekke, når TV2 sender næste afdeling af 'Vild med dans' i morgen aften fra klokken 20.00.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?