Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Par i krise: Finaledansen er for svær!

10:56 - 28. nov 2014

Par i krise: Finaledansen er for svær! vild med dans, johannes nymark, tv 2

I aften bliver det afgjort, hvilket af de to finalepar, der løber med sejren i 'Vild med dans'. Men først skal de dog lige have styr på en usædvanligt svær danserutine.

Forventningerne er høje til de to par, når de i aften går på gulvet ved finalen i 'Vild med dans'.

Men selvom de altså indtil videre har vist sig stærkest i konkurrencen, så har parrene dog svært ved at bide over aftenens program. Det skriver Ekstra Bladet.

"Vi har været nødt til at skrælle alt, vi har lært væk og starte forfra på en helt ny måde," fortæller Claudia Rex, som har stået i finalen to gange tidligere.

Den professionelle danser skal i aften forsøge at kæmpe sig til sejren med skuespilleren Johannes Nymark, og parret skal blandt andet igennem en dans, ingen af dem har prøvet før.

"Det er noget, jeg aldrig har kunnet. Jeg har altid gerne ville lære det, men jeg har altid givet op, for det er ikke noget, min krop kan," siger Claudia Rex om rutinen, som hun dog ikke kan afsløre så meget om.

Johannes Nymark er mindst lige så overvældet af opgaven.

"Det er en virkelig, virkelig svær opgave. Det var faktisk det, jeg havde frygtet allermest," fortæller han og fortsætter:

"Det er en dans, der kræver, at vi skal lære at bevæge os på en helt ny måde."

På grund af den svære rutine har Rex og Nymark da heller ikke haft andet end træning på programmet den forløbne uge.

"Jeg har slettet alt fra kalenderen. Jeg har fundet vikarer til mine undervisningshold og alt, hvad der hedder aftaler ved siden af, er bare blevet sløjfet, vi er nødt til at bruge alle vores vågne timer på at lære det her," forklarer Claudia Rex.

Det andet finalepar, der består af Silas Holst og Sara Maria Franch-Mærkedahl, skal også ud i den udfordrende dans, men hvilket af de to par, der har forberedt sig bedst, kan du se i aften på TV 2 klokken 20.00.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?