Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Paradise-Anna fik mider i underlivet!

08:48 - 03. jan 2015

Paradise-Anna fik mider i underlivet! Anna Due, Paradise-Anna

Paradise-Anna fik mider i underlivet! Anna Due, Paradise-Anna
Parret Paradise-Anna og 'Ham den gamle'. (Anna Due og Martin Hjort)

Da Anna Due besøgte Paradise Hotel i niende sæson, blev det ikke så festligt, som hun havde håbet på. Paradise-baben blev syg og blev sendt til et mexicansk hospital.

Anna Due var blevet sendt hjem og havde netop holdt sin sidste fest på hotellet. Næste morgen vågnede hun op med urin og blod i sengen! Det skriver Se og Hør.

’Da jeg rejste mig, tissede jeg bare videre, selvom jeg prøvede at holde igen. Der var blod over det hele, det var virkelig ubehageligt, og det gjorde mega ondt, meget mere ondt end hvis det havde været en almindelig blærebetændelse,’ fortæller Anna Due og fortsætter:

’Jeg troede først, at det var min menstruation, der var kommet, men var det ikke. Det gjorde bare vildt ondt hver gang, jeg skulle tisse. Og det skulle jeg hvert andet minut, og det blødte helt vildt!’

Paradise-baben valgte at søge hjælp på et hospital i Mexico, men måtte vente en hel time med de ubehagelige symptomer, før lægen var klar til at undersøge hende.

’Det viste sig, at der var nogle små mider, der var kravlet op i mit urinrør, og det var nok på grund på poolen, for der er ikke så meget klor i poolen. Det var virkelig klamt, og jeg begyndte også at få noget udslæt på kroppen, og det kløede simpelthen så forfærdeligt meget,' fortæller Paradise-baben, som med det samme fik nogle piller, som skulle hjælpe hende.

’Til at begynde med hjalp pillerne dog ikke, og det blev bare ved med at klø og gøre ondt. I programmet kan man flere gange se, at jeg går tidligt i seng, og det var simpelthen, fordi det kløede så meget, og fordi jeg var så utilpas. Om natten lå jeg bare og vred mig og kløede mig,' forklarer hun.

Men alt var dog ikke helt galt med hotel-besøget. Det var nemlig på Paradise Hotel, at Anna Due mødte sin nuværende kæreste Martin ’Ham den gamle’ Hjort, som hun fik en søn sammen med i sommers.Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?