Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Paradise Hotel Babe fortryder sex

14:02 - 05. feb 2007

Paradise Hotel Babe fortryder sex Paradise Hotel, sex

REALITY TV har givet seerne mulighed for at se de mest intime øjeblikke i andre menneskers liv, noget som en 'Paradise Hotel' deltagerinde har fortrudt mange gange.

I sidste sæson af TV3's 'Paradise Hotel', endte en fordrukken og festlig aften i nogle hede scener på bagtrappen. 20-årige Daniela Hansen, der var halvdelen af tvillingeparret i paradis, gav en af drengene på hotellet et blowjob, men glemte, at selvom kameraerne ikke fangede dem, var alle mikrofoner tændt.

"Jeg ved ikke, hvorfor jeg gjorde det. Når man er ung og fuld, gør man nogle dumme ting," angrer den unge tøjekspedient til bt.dk.

Da hun vågnede op næste dag var skaden sket - optagelserne blev ikke klippet ud af programmet, men tvært imod blæst op og reklameret for, og Daniela måtte ringe hjem til familien og forklare.

"Jeg ringede til min mor og fortalte, at hun ikke skulle se programmet, men ville ikke fortælle hende hvorfor. Så sagde hun, at hvis jeg ikke fortalte det, ville hun se det alligevel. Da jeg havde sagt, hvad jeg havde gjort, begyndte hun at grine," fortæller Daniela.

Heldigvis tog familie & venner det hele med et gran salt, og 'Se og Hør's påstand om, at familien har slået hånden af hende passer bestemt ikke.

Læs også   Mest populære