Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Paris har herpes

18:07 - 20. nov 2006

Paris har herpes Paris Hilton, Shanna Moakler, Travis Barker, Playboy

Den tidligere Miss America, Playboy-model og hustru til Travis Barker Shanna Moakler anklager Paris Hilton for at have en kønssygsom.

Hele historien drejer sig om Travis Baker - den tatoverede trommeslager i punkbandet "Blink 182". Paris ødelagde ægteskabet mellem Shanna Moakler og Travis, da hun slog kløerne i punkeren på en fordrukken bytur i september. Samme aften blev hun taget i spritkørsel.

Nu fortsætter fejden mellem dem. "Det eneste, jeg har at sige, er, husk at tage din herpes-medicin, Paris" udtaler Shanna Moakler køligt.

Paris og Shanna har været i totterne på hinanden før. Det har tidligere kommet til fysisk vold mellem de to blondiner. Paris anmeldte Shanna til politiet for at have landet en knytnæve i hotel-arvingens ansigt, men Shanna påstod det var Hiltons daværende kæreste Stavros Niarchos, som havde skubbet hende ned af nogle trapper. Forvirrende? Ja.

Så nu slynger playboy-modellen om sig med beskyldninger, som - i betragtning af hvem offeret er - måske ikke er helt usande.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?