Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Paris har herpes

18:07 - 20. nov 2006

Paris har herpes Paris Hilton, Shanna Moakler, Travis Barker, Playboy

Den tidligere Miss America, Playboy-model og hustru til Travis Barker Shanna Moakler anklager Paris Hilton for at have en kønssygsom.

Hele historien drejer sig om Travis Baker - den tatoverede trommeslager i punkbandet "Blink 182". Paris ødelagde ægteskabet mellem Shanna Moakler og Travis, da hun slog kløerne i punkeren på en fordrukken bytur i september. Samme aften blev hun taget i spritkørsel.

Nu fortsætter fejden mellem dem. "Det eneste, jeg har at sige, er, husk at tage din herpes-medicin, Paris" udtaler Shanna Moakler køligt.

Paris og Shanna har været i totterne på hinanden før. Det har tidligere kommet til fysisk vold mellem de to blondiner. Paris anmeldte Shanna til politiet for at have landet en knytnæve i hotel-arvingens ansigt, men Shanna påstod det var Hiltons daværende kæreste Stavros Niarchos, som havde skubbet hende ned af nogle trapper. Forvirrende? Ja.

Så nu slynger playboy-modellen om sig med beskyldninger, som - i betragtning af hvem offeret er - måske ikke er helt usande.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?