Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Paris Hilton kendte alt til flystyrt-joke!

12:07 - 03. jul 2015

Paris Hilton kendte alt til flystyrt-joke! paris hilton

Paris Hilton kendte alt til flystyrt-joke! paris hilton
Paris fik muligvis en klækkelig sum for ubehagelige flyvetur.

Ifølge en række dokumenter tyder det nu på, at hotelarvingen blot spillede skuespil, da hun panikkede under en turbulent flyvetur over Dubai.

Paris Hilton var angiveligt blevet briefet på forhånd i forbindelse med den omdiskuterede flystyrt-joke, det egyptiske tv-show 'Ramez in Control' for nylig stod bag.

I hvert fald fremlagde arrangørerne af den ondsindede prank - der ellers tilsyneladende bragte rigmandsdatteren til tårer, da hun troede, at det sightseeing-fly, hun var med henover Dubai, ville styrte ned - allerede i marts joken overfor flere amerikanske kendisser, som blev tilbudt omkring seks millioner kroner for at medvirke.

Det skriver TMZ.

"Vi vil lade som om, noget går galt, og så forsøger vi at få folk til at hoppe af flyet! Alle vil naturligvis gå i panik, og vi vil have faldskærmsudspringere i forklædning med om bord," lyder det i tv-selskabets dokument.

"Vi vil så filme de sjove reaktioner fra vore celebre gæster, når de frygter at hoppe af flyet," fortsætter beskrivelsen.

Trods påstandene om at Paris Hilton altså vidste alt på forhånd, så reagerede hun efterfølgende voldsomt på episoden og mente, at arrangørerne var gået for vidt. Ifølge kilder overvejer hun også at sagsøge selskabet.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?