Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Pelle Hvenegaard satser alt!

10:49 - 20. apr 2016

Pelle Hvenegaard satser alt! Pelle hvenegaard, dagens mand, ninja warriors, addies, app, reklameapp

Pelle Hvenegaard satser alt! Pelle hvenegaard, dagens mand, ninja warriors, addies, app, reklameapp
Tv-vært Pelle Hvenegaard har satset alt på at udvikle sin gratis reklame-app 'Addies'.

Idéen om en reklame-app fik Pelle Hvenegaard til midlertidigt at stoppe sin karriere inden for tv og satse alt hvad han har.

Den 21. Februar gik den nye quiz-app i luften efter en lang testperiode og mange spekulationer og overvejelser fra manden bag appen, Pelle Hvenegaard, og den professionelle investor, Christoffer Witt Qvist.

Pelle Hvenegaard satsede alt , da han fik idéen til den nye gratis reklame-app ’Addies’, hvor det simple koncept giver brugerne mulighed for at se en reklamefilm og derefter besvare spørgsmål for at vinde præmier.

“Jeg har troet på det her og satset alt. Jeg har sagt mit job og sikre indkomst op, og min opsparing er snart væk. Det er ikke sådan, at jeg har været ved at skulle gå fra hus og hjem, men det er dejligt, at vi nu kan få lavet en forretning ud af det” fortæller Pelle Hvenegaard.

Efter knap to måneder har der allerede været små 160.000 visninger af reklamefilm på appen og uddelt præmier fra 50 kroners gavekorts til en rejse til Dubai og et fladskærmsfjernsyn.

“Jeg er jo ikke forretningsmand, det må jeg bare sande. Jeg får idéer og tænker kreativt, og det er ikke så godt, når der skal laves bogføring, så det er rigtig fedt at få en fyr som Christoffer med. Det er jo den ultimative anerkendelse af ens idé, når der nu er en professionel pengemand, der ser muligheder i projektet og vil lege med”

“Jeg er også mega dårlig til forhandlinger og synes bare, det er fantastisk, hvis nogen vil være med, og så kommer jeg nærmest til at give det gratis væk” siger Pelle Hvenegaard.

Med samarbejdet med blandt andet Toyota, Tivoli, Uffe Holm, Apollo Rejser og Rasmus Seebach, har den tidligere tv-vært nu til mål at få spredt app’en uden for landets grænser.

Kilde: HER&NU

Se Pelle Hvenegaard fra hans tidligere populære tv-show, Dagens Mand:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?